Miért válaszd az Ibili szilikonos sütőformákat?
A szilikon természetes tapadásgátló tulajdonságának köszönhetően nincs szükség zsiradék használatára,ennek ellenére a gyártó tehet javaslatot az olajozásra
-az előkészített étel lefagyasztható és a megfelelő pillanatban megsütjető
- a forma rugalmassága biztosítja formatartóságát és azt, hogy nem törik el
- sütőbe, mikróba, fagyasztóba egyaránt tehető, hőállósága -60 foktól +230 fokig terjed
- az étel egy mozdulattal kifordítható belőle
- ellenállóak különféle savakkal szemben, nem kell tartani káros anyag kioldódástól
- ízeket, illatokat nem szívja magába
- könnyen tisztítható
- allergiások is használhatják, cink és nikkel-mentesek
12db 7,9 x 2,9cm mélyedéses szilikon forma, amely egyaránt használható sütésre, fagyasztásra, dermesztésre. Sós rúd, házi csoki vagy jég rudak egyaránt készíthetők benne.
Készíts otthon csokit!
- 50g kókuszolaj
- 50g Holland kakaópor
- 40g méz
- 1/2 tk vanília aroma
- 1 maroknyi aszalt sárgabarack
- 1 maroknyi pisztácia szeletek
A kókuszolajat felolvasztjuk a mikróban, majd hozzáadjuk a kakaóport, mézet és vaníliát. Majd egy mini kézi habverővel (vadul) simára, homogénre keverjük. Sütőpapírral kibélelt formába öntjük majd megszórjuk a kívánt feltéttel, mely jelen esetben sárgabarack és pisztácia. Hűtőben tároljuk szilárdulásig, majd nekiesünk. :)
Forrás:Pocak Panna
Paleo csokoládé kockák
50g kókuszolaj
50g Holland kakaópor
40g méz
1/2 tk vanília aroma
1 maroknyi aszalt sárgabarack
1 maroknyi pisztácia szeletek
A kókuszolajat felolvasztjuk a mikróban, majd hozzáadjuk a kakaóport, mézet és vaníliát. Majd egy mini kézi habverővel (vadul) simára, homogénre keverjük. Sütőpapírral kibélelt formába öntjük majd megszórjuk a kívánt feltéttel, mely jelen esetben sárgabarack és pisztácia. Hűtőben tároljuk szilárdulásig, majd nekiesünk. :)
- See more at: http://pocakpanna.blogspot.hu/2013/04/paleo-csokolade-kockak-paleo-vegan.html#sthash.strOGJc3.dpuf
Paleo csokoládé kockák
50g kókuszolaj
50g Holland kakaópor
40g méz
1/2 tk vanília aroma
1 maroknyi aszalt sárgabarack
1 maroknyi pisztácia szeletek
A kókuszolajat felolvasztjuk a mikróban, majd hozzáadjuk a kakaóport, mézet és vaníliát. Majd egy mini kézi habverővel (vadul) simára, homogénre keverjük. Sütőpapírral kibélelt formába öntjük majd megszórjuk a kívánt feltéttel, mely jelen esetben sárgabarack és pisztácia. Hűtőben tároljuk szilárdulásig, majd nekiesünk. :)
- See more at: http://pocakpanna.blogspot.hu/2013/04/paleo-csokolade-kockak-paleo-vegan.html#sthash.strOGJc3.dpuf
Paleo csokoládé kockák
50g kókuszolaj
50g Holland kakaópor
40g méz
1/2 tk vanília aroma
1 maroknyi aszalt sárgabarack
1 maroknyi pisztácia szeletek
A kókuszolajat felolvasztjuk a mikróban, majd hozzáadjuk a kakaóport, mézet és vaníliát. Majd egy mini kézi habverővel (vadul) simára, homogénre keverjük. Sütőpapírral kibélelt formába öntjük majd megszórjuk a kívánt feltéttel, mely jelen esetben sárgabarack és pisztácia. Hűtőben tároljuk szilárdulásig, majd nekiesünk. :)
- See more at: http://pocakpanna.blogspot.hu/2013/04/paleo-csokolade-kockak-paleo-vegan.html#sthash.strOGJc3.dpuf