A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

AlmaWin ÖKO finom- és gyapjúmosószer koncentrátum-50 mosásra

3.797 Ft

Termék információk

AlmaWin ÖKO finom- és gyapjúmosószer koncentrátum 750ml

  • Kiszerelés: 750 ml
  • A gyapjú, selyem és természetes szálak ápolási igényeire lett kialakítva. Az újratermelődő nyersanyagokból nyert mosóaktív összetevőkből álló igen gazdaságos öko koncentrátum a búzaproteinek és növényi zsírsav gliceridek hozzáadása révén visszazsírozó és kézkímélő hatású. Szintetikus konzerváló anyagoktól mentes. Bőrgyógyászok ajánlásával. Érzékeny bőrűek, allergiások is használhatják.

Alkalmazási területek: Az AlmaWin Gyapjúmosószer koncentrátum folyékony tisztító- és ápoló terméke az olyan finom és érzékeny természetes szálaknak, mint a gyapjú és a selyem.

Alkalmazási javaslatok: Kézi mosás: Kb. 5 l (kézmeleg) vízbe adjunk legfeljebb 1 teáskanálnyi (5 ml) AlmaWin Gyapjúmosószer koncentrátumot. Lendületesen mossuk át a mosnivalót, és jól öblítsük ki.

Adagolási javaslat: A 125 ml-es flakon 12,5 mosóprogramhoz ill. 25 kézi mosáshoz elég. Az 500 ml-es flakon 50 mosóprogramhoz ill. 100 kézi mosáshoz elég.

Mosási tippek: A gyapjúmosószer koncentrátum gyapjú, selyem, kender, természetes szálak és Goretex mosására alkalmas. Ezeket az érzékeny textíliákat mindig a mosógép gyapjúmosó programjában szükséges mosni hidegtől 40°C-ig terjedő hőmérsékleti tartományban (ld. a textíliagyártó kezelési utasítását).

Összetevők (vízen kívül): cukortenzidek, zsíralkohol szulfátok, zsírsav monoglicerid, búzaproteinek, tejsav, étkezési só, részben ellenőrzött ökotermesztésből származó természetes illóolajok.

Az összetevőkről: A lágy cukortenzidek (burgonya, kukorica vagy cukornád ill. répacukor nyersanyagaiból és kókusz- és pálmamagolajból) és zsíralkoholszulfátok (kókusz- és pálmamagolajból) kiegyensúlyozott kombinációja kitűnő dermatológiai tulajdonságokkal és kiemelkedő mosóerővel rendelkező gyapjúmosószert eredményez. A diszpergáló képesség egyidejűleg olyan nagy, hogy a feloldott szennyrészecskék nem tudnak újra lerakódni a szálakba.

Számunkra kézi mosásnál is fontos az Ön bőre: A természetes szálak és ugyanígy az emberi bőr számára is fontos visszazsírozást értékes búzaproteinek és (kukoricakeményítőből, kókusz-, pálmamag- és napraforgóolajból előállított) zsírsav monogliceridek magas arányával érjük el. A zsírsav mono­glicerid felépítésében identikus testünk bőrlipidjével (zsírsav, melynek fő részét olajsav és gliceridek alkotják) és így ideális visszazsírozó komponens. Tejsav tartalma nemcsak lágyítja a vizet, hanem a szálakat is kisimítja, és a kényes színeket ismét felélénkíti. A tejsav cukor fermentációja révén keletkezik. Étkezési só biztosítja az AlmaWin Gyapjúmosószer koncentrátum megfelelő konzisztenciáját. A kellemes és decens illat alapja egy ellenőrzött biotermesztésű levendulaolajból, eukaliptuszolajból, narancsolajból, fahéjlevél-olajból, rozmaringolajból és lucfenyőlevél-olajból álló kompozíció. Magától értetődően minden felhasznált nyersanyag biológiailag lebomlik. A bőrkímélő tisztítószereket is megfontoltan alkalmazzuk és kerüljük a túladagolást. A környezet hálás érte.

Kiszerelés Mosásonkénti adagolás
gépi mosáshoz
Hány mosásra elegendő
125 ml 10 ml 12
500 ml 10 ml 50
Kiszerelés Mosásonkénti adagolás
kézi mosáshoz
Hány mosásra elegendő
125 ml 5 ml 25
500 ml 5 ml 100

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.