A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

Bilka bio, és natúr kozmetikumok

Bulgária gazdag gyógynövényekben. Manapság, jobban, mint valaha, a tudomány megadta nekünk a lehetőséget, hogy felfedezzük a gyógynövények kedvező hatásait kozmetikai iparban. A természet megmutatja nekünk, hogy milyen hatalmas a gyógynövényekben rejlő hatóanyagok egészségre gyakorolt hatása.
A Bilka filozófiája, hogy a tiszta, természetesen egyedülálló bolgár gyógynövények használatával , a modern kozmetikai trendnek megfelelően, az a legpozitívabb eredményeket mutassa fel az arc-, a test- és a hajápolásban.
A Bilka kozmetikai termékek több, mint 70% -os tisztaságú alapanyagokkal készülnek, amelyek előállítása a természetes módon készített, felhasznált növényi olajokon és hatóanyagokon alapulA Bilka megfelel a legmagasabb európai minőségi előírásoknak. Amikor használod a Bilka kozmetikumokat, akkor biztos lehetsz benne, hogy a legjobb ápolást nyújtod a hajad és a bőröd számára.
T
ermészetes módon kapod vissza a természetes megjelenést. Ez a természet ereje a Bilka kozmetikumokba zárva!