A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

BY Magnézium Olaj Sensitive spray 100ml

6.499 Ft

Termék információk

Better You Ltd. Magnézium Olaj Sensitive spray 100ml

Használhatja bármely területre, az általános egészség kezelésére, segít relaxációban. Dermatológiailag tesztelt, a bőrirritáció elkerülésére.

Segitség az izületekre és izmokra. Használja olyan gyakran, ahogy jólesik, a masszírozás segíti a felszívódást.
Célszerű tiszta bőrre használni fürdés után, legyen ez is része a mindennapos fürdőszoba rutinnak.

A Magnázum olaj segít a kalcium felszívódásában, alkalmazható gyerekeknek és terhesség alatt is, összetétele koncentrált oldata az (Zachstein) őstengeri magnéziumnak (koncentráció 15%).

A Magnézium (kloridot) olajat az európai 250 millió éves őstengerből (Zechstein) bányásszák egy mérföld mélyről, így mentes a környezet káros szennyező hatásaitól.

A Magnéziumot, mint ásványi anyagot gyakran figyelmen kívül hagyják, pedig létfontosságú elem az általános jó közérzet fenntartására és regenerálódásra.

Becslések szerint az emberek mintegy 75 %-a nem fogyaszt napi ajánlott mennyiségű magnéziumot, pedig erre szükség van a szervezetben lezajló biokémiai folyamatokhoz.

A transzdermális magnézium a bőrön keresztül felszívódva behatol a sejtekbe és ott azonnal fel, tud szívódni, kikerülve az emésztőrendszert.

A magnézium támogatja a szervezetben a kalcium felszívódását így elősegítve a normális izomműködést, segíthet az izületek és izmok normál állapotának fenntartásában és regenerálásában. A magnézium segíti a hozzáadott esszenciális olajok felszívódását, ami a tökéletes és a jó közérzetet eredményezheti.

100% tiszta forrás, állatokon soha nem tesztelt.

A száj egészségért: alkalmazzon 1-2 fújást a szájba fogmosás után, csökkentheti a fogkőképződést és támogatja az egészséges fogínyt.

Használja gyakrabban (1-3 fújást), ha alacsony a magnézium szintje, lehet, hogy emiatt kicsit bizseregni fog a bőre, de ez csökkenni fog, ahogy a magnézium szint helyre áll.

10 fújás tartalmaz: 75mg (21,5% RDA) optimális felszívódású magnéziumot.

Kiszerelés:

100ml, ami megfelel kb. 800 fújásnak.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.