A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

C-komplex 2456mg x 90 kapszula GAL

4.390 Ft

Termék információk

C-komplex 2456mg x 90 kapszula GAL

Ki ne tudná ma már a C vitamin szerepét a szervezetünkben. Ami viszont rendkívül fontos, hogy lehetőleg termésuetes vitamin forrást keressünk a megfelelő hasznosulás érdekében. C-komplex 2456mg x 90 kapszula GAL termék a C-vitamint a természetben is megtalálható formájában tartalmazza, szinergikus hatású növényi kivonatok mátrixában. A feketebors egy szabadalmaztatott kivonata, a BioPerine a felszívódást segíti. A citrusbioflavonoid-komplex és a vörös szőlő héjának és magjának kivonatai pedig olyan természetes hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek a természetben is gyakran fordulnak elő C-vitaminban dús élelmiszerekben, nem véletlenül.

Adagolás: Napi 3x1 db kapszula étkezéskor. Legjobb elosztva a nap folyamán, azaz étkezésenként 1db, de egyszerre is beszedhető mind a 3 db. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó.

3 db kapszula tartalmaz:
C-vitamin 2000mg (RDA* 2500%)
Szinergikus növényi kivonatok                                                                                     456mg
Citrus-bioflavonoid-komplex/60%heszperidin + egyéb bioflavonoidok/                              300mg
Vörös szőlőmag-kivonat (Vitis vinifera)/95% oligomerikus proantocianidin komplex (OPC)/ 75mg
Vörös szőlőhéj-kivonat (Vitis vinifera) /70% polifenol/                                                       75mg
BioPerine feketebors-kivonat (Piper nigrum) /98% piperin/                                                 6mg
*RDA=Felnőttek számára javasolt napi adag.

Összetevők: L-aszkorbinsav (C-vitamin), citrusbioflavonoid-komplex, vörös szőlőhéj-kivonat, vörös szőlőmag-kivonat, BioPerine feketebors-kivonat.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.