google-site-verification=s23yTGec5BcCwEwLLl_rXqRMa8wFGC5_PnvmNFlBS30
A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ... Megértettem
Termékek Menü

Colour Code - Szín-kép

Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
7.793 Ft

Termék információk

Colour Code - Szín-kép

Egy elmés játék a színekkel. Talált meg a megfelelő lapkákat, majd helyezd megfelelő sorrendben a tartóba, hogy a könyvben látható képet megkapd. Egyszerűnek hangzik? Próbáld ki, és máris rájössz, hogy véletlenszerűen nem lehet megtalálni a megoldást - itt bizony gondolkodni kell! A folyamatos szórakozva tanulást a 100 feladvány, és a sok színes ábrát lapka biztosítja!

Fejleszti:
- logikai következtetést
- stratégiai előretervezést
- képfelismerést és a térlátást

A játék menete:

Válassz egy feladványt!
Szedd össze a feladványon megadott elemeket. Ezeket kell egymásra tenni a tartóba. Ne feledd! Észben kell tartanod a formákat, a színeket, a lapok sorrendjét, hogy megfelelően rendezd a tartóba:
- A lapkákat csak képpel felfelé lehet a tartóba tenni.
- A legtöbb feladványban a fehér alapot is fel kell használni a megoldás megtalálásához.
- Különböző lapkák azonos szín és forma esetén kombinálhatóak úgy, hogy újabb ablak jöjjön létre. Új ablakot hozhatunk létre, ha a fehér alap felett fehér színű lapkát használunk egy színes lapka takarására. Próbálj szintekben gondolkodni, amikor a feladványt vizsgálod, hogy a megfelelő kombinációt megtaláld.

A megoldás megvan, amennyiben az elkészült minta megegyezik a feladvánnyal. A megoldást le lehet ellenőrizni a füzet hátoldalán.

További képek

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Fogyasztó Barát
Facebook
Gyártók
Csomagkeresés


Csomag kereséséhez Express One  kattintson ide, Pick Pack kattintson ide majd írja be az üzenetben kapott csomagszámot.