A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

Dr. Müller Teafaolaj intim vaginal gél 7x7,5ml

5.267 Ft

Termék információk

Dr. Müller Teafaolaj intim vaginal gél 7x7,5ml

A fizikai stressz, a túl szűk ruha, szintetikus fehérnemű viselése, kerékpározás, lovaglás, fürdők, uszodák és strandok látogatása, de a túlzásba vitt hüvelyöblítés is mind hozzájárulhatnak a hüvelyflóra egyensúlyának a felborulásához. A vaginál gél természetes összetevői biztosítják a mindennapok intim higiéniáját, helyreállítják és megóvják a vagina nyálkahártya természetes mikroflórájának az egyensúlyát, hüvelyszárazság esetén síkosításra is kiváló, a nyálkahártyát nem ingerli és foltot sem hagy.

Alkalmazás: Az esti intim tisztálkodáshoz használjon teafaolaj intim wash gélt vagy teafaolaj szappant. A tisztálkodás után, fürdők, uszodák szaunák igénybevétele előtt és után, a tubus tartalmát juttassa a hüvelybe. Candida vagy más fertőzés esetére figyelmébe ajánljuk a tömény teafaolajnál említett recept gyűjteményünket is.Klinikailag tesztelt. Konzerváló anyag mentes.

Teafaolaj vaginagél csomagolása és összetétele megváltozott! Az eddigi 0,5%-os teafaolaj (Melaleuca alternifolia Leaf) tartalma 3%-ra emelkedett.
Egy csomag, az eddigi 5 x 7,5 grammos tubus helyett 7 x 7,5grammos applikátoros tubust tartalmaz.

Tartalom:7 x7,5ml

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.