A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

Dr.Chen Szemmaszk kollagénnel, 1 tasak

834 Ft

Termék információk

Kollagénnel és 24 karátos arannyal átitatott maszk serkenti a szem környékén levő szövetek vérkeringését, regenerálja, hidratálja bőrét. Hozzájárulhat a szem körül lévő finom ráncok, valamint a szem alatti sötét karikák csökkentéséhez. Nedvességgel tölti fel a sejteket, rugalmassá, feszessé teszi bőrét, ezáltal sugárzó és fiatalos tekintetet kölcsönöz.

Felhasználási javaslat: Langyos vízzel tisztítsa meg arcát és szemét, majd törölje szárazra. Nyissa ki a tasakot és a maszkot helyezze fel a szem alatti területre. Finoman nyomja oda a maszkot, hogy jól illeszkedjen az érintett területre, és hagyja rajta 15-20 percen keresztül. Távolítsa el a maszkot, majd tiszta vízzel öblítse le arcát. Használja a maszkot pihenő idejében vagy lefekvés előtt.

Figyelmeztetés: Csak külső használatra! Szembe ne kerüljön! Allergiás érzékenység esetén ne használja! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Ingredients: Water (Aqua), Collagen, Glycerin, Hyaluronic acid, Polyvinyl alcohol, Gold, Sodium benzoate, Sodium polyacrylate, Vitis vinifera seed oil, Ascorbic acid, Tocopheryl acetate, Rose extract.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.