google-site-verification=s23yTGec5BcCwEwLLl_rXqRMa8wFGC5_PnvmNFlBS30
A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ... Megértettem
Termékek Menü

DR.JUICE EZÜSTKOLLOID PATTANÁSOS BŐRFELÜLET ÁPOLÓ, 200 ml

Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
3.025 Ft
Gyártó: 95
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Termék információk

KIFUTÓ TERMÉK!

Néhányunk életét megkeseríti a gyulladt, pattanásos, aknés arcbőr. A DrJuice Ezüstkolloid bőrfelület ápolót ezekre a problémákra fejlesztették ki, Bay Zoltán Nanotechnológiai Kutatóintézet együttműködésével és folyamatos minőségellenőrzése mellett.

Az ezüstkolloid az alábbi bőrbetegségek esetén lehet hasznos az orvosi kezelés kiegészítésében: Pattanásos bőr, akne, bőrgennyesedések (pl. ótvar, szőrtüsző-gyulladás, vagy pattanás), herpesz, övsömör, bárányhimlő, a szájzug gyulladása (kipállás), bőrfelszínek gombás betegségei (pl. lábujjak közti, ágyékhajlatban, bőrredőkben, stb. megjelenő gombás fertőzés). Hasznos lehet napégés, fertőzésnek kitett seb, rovarcsípés kezelésében is.

Használata:
A beteg bőrfelület vattapálca segítségével történő ecsetelése
Mélyebb fertőzések esetén ezüstkolloiddal átitatott szövettel (pl.: gézzel) történő borogatás
Enyhe, felületes fertőzéseknél ezüstkolloiddal átitatott gézzel történő törlés.

Kezelés után a bőrfelületet letörölni nem szabad, a vizes oldatot szabad levegőn kell megszárítani. Pattanásos bőr, akne esetén a kezelés hatékonyságát elősegíti a kezelés előtt végzett alkoholos hámlasztó bőrtisztítás.

Az ezüstkolloid kristályos, fénymikroszkóppal sem látható nagyságú ezüstgolyók vizes szuszpenziója. Klinikai tanulmányok szerint kb. 650 kórokozóval szemben hatékony. Hatásmechanizmusa nem pontosan tisztázott, vélhetően a kórokozók sejtlégzését gátolja. Az ezüstkolloid hatékony kiegészítője a fertőzéses betegségek orvosi kezelésének, de önmagában nem minősülő gyógyszernek.

Figyelmeztetés:
Az ezüstkolloid nem helyettesítheti az orvostudomány szabályainak megfelelő bőrgyógyászati kezelést!
Vannak olyan bőrbetegségek, melyek agresszív antibiotikus kezelést igényelnek, mert egyes fertőzések (pl. ótvar) allergiás-autoimmun betegséget is okozhatnak. Ezért gennyedések esetén az ezüstkolloid alkalmazása csak orvosi felügyelet mellett javasolható.
Közismert veszélytelen, kozmetikai jelentőségű fertőzés esetén (pl. pattanás, szájzug-gyulladás, nem súlyos herpesz) az ezüstkolloid-kezelés önmagában is megkísérelhető. Amennyiben gyors javulás ezüstkolloiddal nem következik be, haladéktalanul orvoshoz kell fordulni.
Összetétel: 99,9999%-os ezüst (20ppm), ultratiszta víz
Gyártja és forgalmazza: DrJuce Co. Kft., 3523 Miskolc, Pf.:13

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Fogyasztó Barát
Facebook
Gyártók
Csomagkeresés


Csomag kereséséhez Express One  kattintson ide, Pick Pack kattintson ide majd írja be az üzenetben kapott csomagszámot.