A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

Eco-Z ichtiol és hamamelisz sampon - korpás, zsíros hajra 350 ml Mosómami

2.238 Ft

Termék információk

A korpás, zsíros haj ápolása nehéz, a probléma-mentes haj és fejbőr tisztítása a természet erejével, az Eco-Z ichtiol és hamamelisz sampon Mosmamitól!  Magyar gyártó, parben, sls, sles, szilikon, PEG mentes sampon!

Gyengéden tisztító korpaellenes sampon, mely a korpát, hámlást eltávolítja és csökkenti annak kialakulását, kezeli a fejbőr zsírosodását, a hajszálakat ugyanakkor rugalmassá és fényessé teszi.
A hamamelis víz élénkítő, összehúzó és tisztító hatása kedvező a zsíros fejbőr, haj számára. Serkenti a mikrokeringést. 
Az ichtiol - gyógyászati kátrány - fokozott faggyúmirigy működés esetén nyújt enyhülést, a zsíros fejbőr számára, kiváló faggyúmirigy szabályozó, sebgyógyító és gyulladásgátló, hámképző, fertőtlenítő, érösszehúzó, nyugtató hatással.

A zsíros korpa a zsíros fejbőr kísérője. A haj olajos fényű, savas, zsíros szagú. A korpadarabok, melyek a faggyúmirigy túltermelése miatt faggyúval átitatottak, a fejbőrre és a hajszálakra 2-3 cm hosszan rátapadnak. A tüsző falán megtelepedő baktériumok okozzák kialakulását, melyek lebontják a zsírt és fokozott faggyútermelést hoznak létre. Ezeket a tüneteket előrehaladott állapotban rendszerint kellemetlen viszketés, fejbőrgyulladás kíséri.

Gyártó: Mosómami kft
 
Miért válaszd a Mosómami termékeket?
- "Vállaljuk az összetevőket!" Elkötelezett csapatuk tagja egy okleveles vegyész,  aki a  foszfát, parabén, SLS, SLES és álneves társai mentes termékfejlesztésben profi. Mosódió főzetük az általuk importált mosódió őrleményből készül itthon!
- BIO termékeiket a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. tanúsítja.
- Kínálatukban található Fair Trade termékeik biztos jövedelmet jelentenek fejlődő országbeli embertársainknak.
- Rendelkeznek minden, hatályban lévő rendeletnek megfelelő engedéllyel és dokumentációval, termékeiket a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság és a TÜV  laborja vizsgálja be.
- Nagyrészt magyar csomagolásban, magyar munkaerővel csomagolt termékek. A csomagolóanyagok újrafelhasznált alapanyagból készülnek illetve újrahasznosíthatóak vagy jól lebomlanak.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.