Termék információk
Az Emese gluténmentes süteménypor kíválóan alkalmas kuglóf, mazsolás kalács, piskóta, meggyes linzer, mákos linzer, diós linzer elkészítéséhez.
Fogyasztható gluténmentes, tejmentes, szójamentes, tojásmentes, laktózmentes diétában.
Fogyasztható gluténmentes, tejmentes, szójamentes, tojásmentes, laktózmentes diétában.
Fánk:
Hozzávalók: 50 dkg Emese süteménypor, 3 tojás, pici só, 1 dl tej, 5 dkg friss élesztő, 5 dkg olvasztott Ráma
Elkészítés: A cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd minden hozzávalóból tésztát dagasztunk. Rizsliszttel megszórt szilikon lapon kétujjnyi vastagra nyújtjuk, és kiszaggatjuk nagy pogiszaggatóval.
A kiszaggatott fánk közepét kilyukasztjuk az ujjunkkal, és a nem lisztes felével a forró olajba tesszük, és fedő alatt aranybarnára sütjük, majd megfordítjuk, és a másik oldalát is megsütjük.
Elkészítés: A cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd minden hozzávalóból tésztát dagasztunk. Rizsliszttel megszórt szilikon lapon kétujjnyi vastagra nyújtjuk, és kiszaggatjuk nagy pogiszaggatóval.
A kiszaggatott fánk közepét kilyukasztjuk az ujjunkkal, és a nem lisztes felével a forró olajba tesszük, és fedő alatt aranybarnára sütjük, majd megfordítjuk, és a másik oldalát is megsütjük.
Összetétel: kukoricakeményítő, burgonyapehely, kukoricaliszt, dextróz, porcukor, vanilia cukor
Energia tart: 1472Kj/352Kcal/100g Fehérje:1,71g/100g Zsír: 0,37g/100g Szénhidrát: 82,44g/100g
Vásárlói vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.