A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

Ewan az Álombárány, Lila

13.189 Ft

Termék információk

Kisbabádnak a test-meleged, a hangod, a szívdobogásod megnyugtató..egy nyűgös nap igazán mindenkit próbára tesz. 
Mostantól Ewan az Álombárány segíthet megnyugtatni, elaltatni újszülött kisbabád.

A kisbaba születésével leírhatatlan örömök költöznek az újdonsült szülők életébe, de az első hónapok megpróbáltatásokat és fáradalmakat is rejtenek a számukra. A kisbaba 9 hónapon keresztül édesanyja pocakjában kellemes, állandó hőmérsékleti viszonyok mellett, tompa zajokkal körülvéve, félhomályban éldegélt. Ezzel szemben idekint szól a rádió és a TV, hangosak az utcáról beszűrődő zajok, megy a porszívó, vakító fények vannak, nem csoda, ha ez felzaklatja a kicsiket. Az “odabentről” ismerős zajok, az anya szívhangja, a megszokott körülmények, megnyugtatják a babát.

A többszörös díjnyertes ’Ewan az Álombárány’ nyugtató hangokkal és kellemes rózsaszín fénnyel ringatja álomba a kisbabád. Valódi anyaméhben rögzített hangokkal és szívverésekkel altatja el a nyűgös kisbabát.

4 különböző és külön kiválasztható hang:
A szívdobogás hangja kombinálva a hárfa könnyed és nyugtató hangjával
A szívdobogás hangja kombinálva mindennapjaink hangjaival, mint a porszívó
Az anyaméh hangja, és szívdobogás
A szívdobogás és az eső hangja

A hangok ereje természetesen külön beállítható.

Speciális nyugtató rózsaszín fénye éjszakai fényként is funkcionál.

’Ewan az Álombárány’ segítő társ a kiságyban, a mózeskosárban, és a Velcro tépőzáras technológiának köszönhetően könnyedén rögzíthető autósülésben és babakocsiban is.

20 perces működési idővel és automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik. 3 db 1.5V-os AAA típusú elemmel működik(nem tartozék).
Mosógépben nem mosható, csak a bundája tisztítható külsőleg.

Javasolt felfüggeszteni az Ewant a rácsoságyra, vagy elhelyezni a mózeskosár mellett. A Lullaby Trust irányelvei nem javasolják, hogy a plüss játékok közvetlenül a csecsemők mellett helyezkedjenek el alvás közben az első 12 hónapban.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.