Termék információk
Glutén érzékenyek diétájában felhasználható, finom, foszlós kalács készíthető belőle.
Felhasználási javaslat:
Gluténmentes Kalács készítése, egyszerű recept:
Felhasználási javaslat:
Gluténmentes Kalács készítése, egyszerű recept:
- 500 g Glutenix gluténmentes kalács lisztkeverék
- 400 ml. langyos zsírszegény tej
- 50 g zsírszegény tejföl
- 30 g friss élesztő
- 20 g lágy kókuszzsír
- 2 tojás sárgája
- citromhéj, pici citromlé
- Langyosítsuk meg a tejet olvasszuk el benne az élesztőt, majd a többi hozzávalóval együtt dagasszuk tésztává. Tegyük kivajazott formába és langyos helyen kelesszük a duplájára.
- Előmelegített sütőben 190 fokon süssük 40-45 percig.
Energia- és tápérték 100g termékben: |
|
Energia ( kJ/kcal ) |
|
Fehérje ( g ) |
|
Zsír ( g ) |
|
Szénhidrát ( g ) |
|
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Vásárlói vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.