A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

GYNTIMA Hyaluronic hüvelykúp 10 db

3.895 Ft

Termék információk

A Fytofontana GYNTIMA Hyaluronic hüvelykúp hialuronsav tartalmának köszönhetően segíti a hüvelyfal sérüléseinek regenerációját, miközben csökkenti a hüvelyszárazság kellemetlen tüneteit. Megelőzésképpen, használja a terméket hosszútávon, hetente legalább 2x1 kúpot. A kúra évente többször megismételhető. Idős és mozgássérült emberek a terméket egy másik személy segítségével alkalmazzák.

Használati utasítás: A fytofontana GYNTIMA hüvelykúp Hyaluronic használata a hüvelyhám regenerálása céljából az alábbi esetekben javasolt: A hüvelyhám sérüléseire: - szülés után - nőgyógyászati beavatkozások esetén, amikor sérülhet a hüvelyi nyálkahártya - tampon rendszeres használata után, amely ledörzsölheti a hüvely falát bélelő hámréteget - nemi aktus után, amely kisebb sérüléseket okozhat a hüvelyfalon A hüvelyszárazság okozta irritációra: - hormonális fogamzásgátlók szedése esetén, melyek a hormonháztartás változásához vezethetnek, ennek következtében pedig hüvelyszárazsághoz - bizonyos kezelések mellett (pl. sugárterápia) - egyes gyógyszerek szedése miatt (pl. kemoterápia) - lelki okokból (pl. stressz, partnerkapcsolati problémák)

Alkalmazás: a panaszok mértékétől függően 10-20 napig 1x1 kúp, lehetőleg este, lefekvés előtt az esti tisztálkodás után.

1. A kúp csúcsánál kezdve bontsa fel a fóliát.

2. A kúpot – az ábrán bemutatott módon – helyezze fel, mélyen a hüvelyébe.

3. A kúp enyhén szennyezheti a fehérneműt, ezért javasolt tisztaságibetét használata.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.