A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

Herbow mosóparfüm, különböző illatokban, 200 ml

Kapható választék:
Illat:
1.404 Ft

Termék információk

Mindenki szereti, ha a ruhája frissen mosva illatozik. Viszont nem mindegy, hogy mit választasz öblítőként. Tudtad, hogy a mosószerek kemikáliái a ruha felvétele után10 perccel kimutathatóak a véráramban?
Ha döntened kell, akkor illatosításra olyan organikus és környezetbarát összetevőkből álló Mosóparfümök közül válassz, mint a Herbow  Mosóparfüm, melyek hiánypótlóak az egészség- és környezettudatos fogyasztók számára.

A Herbow  Mosóparfümök már nagyon kis mennyiségben is kifejtik illatosító hatásukat, emellett szöveterősítő és ápoló hatásúak is.
Az egészséges mosás ideális befejezője a Herbow  Mosóparfüm változatos és harmonikus illataival.

A Herbow  Mosóparfüm alapja egy növényi eredetű, ökológiailag és biológiailag lebomló anyag, ami lágyít, kondicionál, és simít a mosás végén, az anyag jellegének megfelelően.

A biztonságos kezelésre irányuló óvintézkedések: kövessük a címkén található használati utasítást. Különleges előírás nincs. Körültekintő munkával kerüljük el a keverék kifröccsenését, kiömlését, szembejutását! A padozatra jutva csúszásveszélyt okozhat.
Higiéniai intézkedések: használata közben étkezni, inni és dohányozni nem szabad! A termékkel elszennyeződött, átitatódott munkaruhát le kell vetni. A biztonságos tárolás feltételei, az esetleges összeférhetetlenséggel együtt: Eredeti, bontatlan csomagolásban száraz, jól szellőztethető, de fagymentes helyen, jól lezárva tároljuk. Élelmiszerektől, italoktól, élvezeti cikkektől és takarmányoktól elkülönítve tartsuk. Az optimális tárolási hőmérséklet 5 - 40°C.
A keverék gyermekek kezébe nem kerülhet!
Szakszerű tárolás esetén minőségét 18 hónapig megőrzi.
Meghatározott végfelhasználás (végfelhasználások): kézi vagy gépi mosás után öblítésre, textíliák lágyítására.

Illatok:

Hercegnő - Rózsa
Holdfényes éj - Levendula-vanília-rózsa
Nyári eső - Kamilla
Baby - Babapúder-kamilla
Ragyogó nap - Mangó-széna

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.