A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

Ingeborg Stadelmann Feketenadálytő kenőcs, 9ml, 15ml, 50ml, 150ml

Kapható választék:
Kiszerelés:
3.426 Ft

Termék információk

Ingeborg Stadelmann Feketenadálytő kenőcs (PA-mentes)

Saját tapasztalatként állithatom, hogy fantaszikus! A fiacskám orra ripityára tört és az 1 hetes kontrolon elcsodálkoztak a javuláson!

Ez a gyógynövénykenőcs minden mélyebb és rosszul gyógyuló sebnél, valamint rándulásoknál elősegíti a gyógyulást,csonttöréseknél pedig a csontosodást.

A mély, váladékos sebek gyógyítására kiválóan alkalmas. Megviselt bőrön a felületi sebeket szintén ezzel a kenőccsel lehet kezelni, ekkor az a legjobb, ha steril gézborogatásra vékonyan felkenjük és befedjük vele a sebet.

Szoptatástól kisebesedett mellbimbóra is gyógyírként hat, de használható a babák popsijára, illetve a gátsebek gyógyítására is.

Esések után használhatjuk a nyílt seb kezelésére és lábszárfekélyre is.

Minden természetes alapú sebkenőcsbe magától értetődően bedolgozhatjuk a saját magunk által kiválasztott megfelelő illóolajat a gyógyulás elősegítésére. pl. levendula olaj vagy Rózsa-teafa esszencia

Rándulások és csonttörések esetén a kenőcsös borogatásba tett extralevendula-olaj segíti a gyógyulás folyamatát.

Alkotó anyagok: feketenadály-tinktúra, gyapjúviasz, körömvirág, méhviasz, orbáncfű, propolisztinktúra, sheavaj

Kiszerelések:

  • 9ml
  • 15ml
  • 50ml
  • 150ml

Az aromakeverékek kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. Az illóolajok ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak.

A keverékek teljeskörű leírását, használati utasítását és kiegészítő ötleteket Ingeborg Stadelmann: Bevált aromakeverékeim című könyvében találhatják meg, amely egy aromaterápiás kézikönyv, melynek a házipatika könyvespolcán van a helye. 25 év tapasztalata alapján elkészített egyedülálló aromakeverékeinek és a felhasznált illóolajoknak a bemutatása. Receptek, tippek, hétköznapi élethelyzetekhez és betegségekhez. A várandósság és a szülés alatt felmerülő problémákra nyújtott gyakorlati tanácsok.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.