A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

Ingeborg Stadelmann Frissítő koncentrációolaj, 5 ml, 50 ml spray

Kapható választék:
Kiszerelés:
4.420 Ft

Termék információk

Várószobában, tanuláskor, forró napokon, utazáskor.

Fontos információ: Homeopátiás szert csak alacsony potenciában és időben eltolva használjunk az olaj alkalmazása mellett.

Alkotó anyagok: borsmenta, linaloefa, mirtusz, nanamenta

A borsmenta aktív hatóanyagának, a több mint 40 különféle vegyületből álló aromás illóolajának köszönhe­ti gyógyító értékét. Hűsítő hatású, ugyanis izgatja a hidegreceptorokat és ezzel hidegérzetet vált ki .

Linaloefa – a szuperlatívuszok olaja. Különleges, fás-gyümölcsös, illetve virágos- rózsaillatú olaj. A linaloefát a pszichére gyakorolt különlegesen intenzív hatása jellemzi. Javítja hangulatunkat, ha kicsinek és gyengének érezzük magunkat.

A nanamenta a fodormenta termesztett változata. Egyszerre tartalmazza egy mentolos rágógumi frissességét és egy könnyed édességet is.

Az arabok szerint a mirtusz mennyei illata arra utal, hogy a Paradicsomból származik. Nagyon jól harmonizálja a test és a szellem energiarendszerét.

Az aromakeverékek kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. Az illóolajok ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak. 

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.