A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ... Megértettem
Menü

OLIVIA Natural magyar manufaktúra, természetes szappanok és kozmetikumok

Az Olivia Natural az egészséges életmód elkötelezett híveként 2005 óta készíti a márka természetes kozmetikumait és szappanjait saját manufaktúrájában. A cég a működés első napjától kezdve folyamatosan törekszik a fejlődésre, a folyton megújuló igények kielégítésére és a termékportfóliójának bővítésére. A márka legfőbb, kiemelt termékei a szappanok és egyéb fürdőkozmetikumok. 

Az Olivia Natural üzletpolitikájában elsődleges fontosságú az állandó prémium minőség, melynek biztosítása kizárólag teljesen természetes eszközök igénybevételével valósulhat meg. Az Olivia Natural termékek egytől egyig 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak mesterséges konzerválószereket, vegyi anyagokat, kőolajszármazékokat, szintetikus színező- és illatanyagokat, így nap mint nap hatékony külső támogatást biztosíthatnak szervezetünknek.

Mindenkor a lehető legmagasabb és legjobb minőségű felhasznált természetes alapanyagok beszerzése és alkalmazása a cél a termékek készítése során. Ezen felül a termékek prémium minőségéhez gyönyörű kézzel készített külső is társul. Minden egyes Olivia Natural szappan, sampon és a számos fürdőkozmetikum kézzel készül, külsejük éppen ezért egyedi és különleges.

Termékeinket ajánljuk mindazoknak, akik figyelni szeretnének testük-lelkük egészségére és szeretnék bőrüket olyan kozmetikumokkal ápolni, amelyek természetes és hatékony bőrápoló hatóanyagokkal vannak tele.

Nézet:
Rendezés:
Fogyasztó Barát
Facebook
Gyártók
Csomagkeresés


Csomag kereséséhez Express One  kattintson ide, Pick Pack kattintson ide, FOXPOST kattintson ide majd írja be az üzenetben kapott csomagszámot.