A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

CYCLE 90%-ban újrahasznosított tisztítószer

A CYCLE forradalmi bizonyítéka annak, hogy otthonod a természet és az egészség károsítása nélkül is ragyogóan tiszta lehet.

Bizonyítottan hatékony, méreganyagmentes és környezetbarát. A CYCLE nem hisz a kompromisszumokban – sem a tisztaság, sem a környezet védelme terén. Bio tisztítószereink legfőbb összetevői természetes savak és újrahasznosított, tiszta víz – ezeket biomassza fermentálásával állítjuk elő. A többi összetevőnk is természetes, sőt, az általunk használt palack is 100%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható, a szórófejet kivéve, ami viszont tartós, sokszor használható!

Termékeink életciklusának nincs igazi kezdete vagy vége. Újraértelmezzük a hulladék fogalmát: ahelyett, hogy “eldobnánk”, értékes nyersanyagként használjuk fel, hogy egy kiemelkedően hatékony tisztítószert készítsünk belőle – olyasvalamit, ami nem árt a bolygónknak, és felhasználás után egyszerűen visszatér a természetes körforgás folyamatába.

Tulajdonképpen kilépünk a linerás gazdasági modellből, hogy helyette egy körkörös modell élére állhassunk. Mi úgy látjuk, egy teljesen fenntartható termékkörforgásnak nem a nyersanyagoknák kell kezdődnie, hanem magánál a hulladéknál. A mi esetünkben a “hulladék” nem más, mint biomassza, a víztisztítás szerves mellékterméke.

Biomasszát erjesztünk, hogy természetes savak és víz keverékét kapjuk. Ezt aztán desztilláljuk és tisztítjuk, hogy megkapjuk termékeink 90%-ban újrahasznosított anyagokból készült alapját.

Az alapanyaghoz némi növényi alapú szappant, sürítőanyagot, citromsavat és illóolajokat keverünk… és íme: a világ első teljesen egyedülálló, körkörös tisztítószere!

Rendezés: