A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ... Megértettem
Menü

Laica Magnesiumactive 2db os bi -flux szűrőbetét

Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
4.279 Ft
Gyártó: Laica
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Termék információk

Miért szükéges a magnéziumot pótolni a szevezetedben?
Ez az elem megtalálható testünk összes sejtjében, szerepet játszik szervezetünk anyagcseréjének minden folyamatában, nélkülözhetetlen több száz enzim működéséhez éppúgy, mint a különböző nukleinsavak, proteinek és lipidek szintéziséhez. Egy átlagos felnőtt esetében általában napi 250-375 mg magnéziumra van szükség.
Magnéziumhiányhoz általában az egészségtelen, mozgásszegény életmód, a krónikus stressz, a különböző élvezeti cikkek (cigaretta, alkohol, drogok) mértéktelen fogyasztása, a minőségileg és mennyiségileg elégtelen táplálkozás, egyes életkori sajátosságok és élettani állapotok ( pl. terhesség, szoptatás, gyerekkor, klimaktérium), továbbá bizonyos krónikus, kóros folyamatok vezethetnek.

Használhtó minden Laica Bi-flux kancsóhoz!

A legújabb fejlesztésű  Laica magnesiumactive™  szűrőbetét, azon túl, -mint ahogy a már jól bevált bi-flux univerzális szűrőbetét - csökkenti a csapvízben előforduló nem kívánt és egészségtelen összetevőket ( klór és származékait, nehézfémeket, rovarirtó és növényvédő szerket)*   növeli a magnézium koncentrációját a szűrt víznek ez által hozzájárul az emberi szervezet magnéziumal történő ellátásához.
A magnézium pótlása kimondottan fontos sportolóknak, aktív életet élőknek, és fizikai munkát végzőknek is a stersz leküzdése és a koncentráció fentartása érdekében!    

Laica magnesiumactive™  szűrőbetéttel a magnézium pótlás literenként kb. 60-80 mg
Sportolás közben a szervezet rengeteg ásványi sót veszít.
Aki rendszeres fizikai vagy szellemi megterhelésnek van kitéve a dehidratáltság és /vagy a magnézium hiány koncentráció zavarhoz vezethet.
Ennek elkerülése végett elengedhetetlen a folyadék és magnézium pótlása.

  A folyadékkal bevitt ásványi anyagok beépülése hatékonyabb és gyorsabb összehasonlítva  az élelmiszerekkel bevitthez képest.

A magnesiumactive™ szűrőbetét által tisztítótt, illetve magnézium ionikkal növelt szűrt víz  fogyasztása hatékony megoldása a szervezett magnéziummal történő ellátására. Laica magnesiumactive™ szűrőbetét az univerzális szűrőbetét továbbfejlesztett változata, egy speciális ioncserélő gyanta és aktív szén valamint magnézium ionok kombinációja. 

Szűrőbetétek összehasonlításáért >> klikk ide!

* ( amennyiben a csapvíz tartalmaz ilyet)
További képek

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Fogyasztó Barát
Facebook
Gyártók
Csomagkeresés


Csomag kereséséhez Express One  kattintson ide, Pick Pack kattintson ide, FOXPOST kattintson ide majd írja be az üzenetben kapott csomagszámot.