A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

Laica Magnesiumactive 2db os bi -flux szűrőbetét

5.914 Ft

Termék információk

Miért szükéges a magnéziumot pótolni a szevezetedben?
Ez az elem megtalálható testünk összes sejtjében, szerepet játszik szervezetünk anyagcseréjének minden folyamatában, nélkülözhetetlen több száz enzim működéséhez éppúgy, mint a különböző nukleinsavak, proteinek és lipidek szintéziséhez. Egy átlagos felnőtt esetében általában napi 250-375 mg magnéziumra van szükség.
Magnéziumhiányhoz általában az egészségtelen, mozgásszegény életmód, a krónikus stressz, a különböző élvezeti cikkek (cigaretta, alkohol, drogok) mértéktelen fogyasztása, a minőségileg és mennyiségileg elégtelen táplálkozás, egyes életkori sajátosságok és élettani állapotok ( pl. terhesség, szoptatás, gyerekkor, klimaktérium), továbbá bizonyos krónikus, kóros folyamatok vezethetnek.

Használhtó minden Laica Bi-flux kancsóhoz!

A legújabb fejlesztésű  Laica magnesiumactive™  szűrőbetét, azon túl, -mint ahogy a már jól bevált bi-flux univerzális szűrőbetét - csökkenti a csapvízben előforduló nem kívánt és egészségtelen összetevőket ( klór és származékait, nehézfémeket, rovarirtó és növényvédő szerket)*   növeli a magnézium koncentrációját a szűrt víznek ez által hozzájárul az emberi szervezet magnéziumal történő ellátásához.
A magnézium pótlása kimondottan fontos sportolóknak, aktív életet élőknek, és fizikai munkát végzőknek is a stersz leküzdése és a koncentráció fentartása érdekében!    

Laica magnesiumactive™  szűrőbetéttel a magnézium pótlás literenként kb. 60-80 mg
Sportolás közben a szervezet rengeteg ásványi sót veszít.
Aki rendszeres fizikai vagy szellemi megterhelésnek van kitéve a dehidratáltság és /vagy a magnézium hiány koncentráció zavarhoz vezethet.
Ennek elkerülése végett elengedhetetlen a folyadék és magnézium pótlása.

  A folyadékkal bevitt ásványi anyagok beépülése hatékonyabb és gyorsabb összehasonlítva  az élelmiszerekkel bevitthez képest.

A magnesiumactive™ szűrőbetét által tisztítótt, illetve magnézium ionikkal növelt szűrt víz  fogyasztása hatékony megoldása a szervezett magnéziummal történő ellátására. Laica magnesiumactive™ szűrőbetét az univerzális szűrőbetét továbbfejlesztett változata, egy speciális ioncserélő gyanta és aktív szén valamint magnézium ionok kombinációja. 

Szűrőbetétek összehasonlításáért >> klikk ide!

* ( amennyiben a csapvíz tartalmaz ilyet)

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.