A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

Magnézium L-laktát por 180g GAL

3.390 Ft

Termék információk

A GAL Magnézium L-laktát a magnéziumnak a tejsavval (L-tejsav, nem a D- vagy a DL-tejsav) alkotott sója. Az L-tejsav L-laktátként jut a véráramba, ami többek között az agynak és a szívnek a preferált "üzemanyaga", tehát ha van elegendő a szervezetünkben, akkor ezt részesíti előnyben mind az agy, mind a szív, nem pedig a glükózt. Sajnos általában kevés L-laktáttal rendelkezünk, legtöbb a sportolás alatt vagy után mutatkozik, ezért is érezzük olyan jól magunkat sport után.
Mindemellett a magnézium egy nagyon fontos ásványi anyagunk, aminek a pótlását nem fedezi amit a napi táplálékkal beviszünk, emiatt a magnéziumhiány általános jelenség.

Adagolás: a terméken napi 2g szerepel, ami 240-250mg elemi magnéziumnak felel meg, ennél többet érdemes fogyasztani, ha étkezésünkben kevés a puhatestű, vadhús vagy sütőtök. Akár napi 3-4g-ot is érdemes lehet, de egyszerre csak 1-2g-ot.

A magnézium L-laktát 12-13%-a az elemi magnézium, azaz grammonként kb. 125mg

 

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.