A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

Mosó Mami, E-vitamin (tokoferol acetát), 30ml

1.974 Ft

Termék információk

Tiszta E-vitamin, Tocopheryl acetate.

Erős antioxidáns hatású kozmetikai alapanyag.

Kozmetikumokban, szappanokban remekül használható az olajok, vajak avasadásának megelőzésére.

Előállítása tokoferol és ecetsav észterifikációja révén. A tokoferolnál stabilabb, jobban eltartható anyag.

ECOCERT tanusítvánnyal rendelkező alapanyag.

Az antioxidánsok fontos szerepet töltenek be a bőrápolásban, segítik a napsugárzás, környezeti hatások és természetes öregedés során keletkező ún. szabad gyökök megkötését, melyek a bőr károsodásáért felelősek, s rosszabb esetben bőrbetegséget is előidézhetnek. Az E-vitamin acetát segít eloszlatni a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeiben és hosszú távon is védi a környezeti hatásoktól bőrünket.

A kozmetikumok eltarthatóságát úgy segítik, hogy az olajfázis  avasodásáért, oxidációáért felelős szabad gyököket kötik meg a termékben. A csak zsírfázist tartalmazó kozmetikumokban elegendő "csupán" antioxidáns alkalmazása, hogy megőrizzük a termék frisseségét.
 

ALKALMAZÁSA: min 0.5% (max.elvileg nincs, de 2% nál több nem ). Olajfázisban oldódik. Melegítés hatására bomlik, ezért a már kézmelegre hűlt készítményekbe keverjük, soha ne melegítsük a zsírokkal együtt. Antioxidáns hatását a bőrvédelemben már 0,1%-1%-os koncentrációban is kifejti. Napvédő készítményekben hatásos adagolása 3-5% E-vitamin vagy 2,5% E-vitamin 5% C-vitaminnal kombinációban.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.