A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...
Menü

Mosó Mami, E-vitamin (tokoferol acetát), 30ml

Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
1.974 Ft

Termék információk

Tiszta E-vitamin, Tocopheryl acetate.

Erős antioxidáns hatású kozmetikai alapanyag.

Kozmetikumokban, szappanokban remekül használható az olajok, vajak avasadásának megelőzésére.

Előállítása tokoferol és ecetsav észterifikációja révén. A tokoferolnál stabilabb, jobban eltartható anyag.

ECOCERT tanusítvánnyal rendelkező alapanyag.

Az antioxidánsok fontos szerepet töltenek be a bőrápolásban, segítik a napsugárzás, környezeti hatások és természetes öregedés során keletkező ún. szabad gyökök megkötését, melyek a bőr károsodásáért felelősek, s rosszabb esetben bőrbetegséget is előidézhetnek. Az E-vitamin acetát segít eloszlatni a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeiben és hosszú távon is védi a környezeti hatásoktól bőrünket.

A kozmetikumok eltarthatóságát úgy segítik, hogy az olajfázis  avasodásáért, oxidációáért felelős szabad gyököket kötik meg a termékben. A csak zsírfázist tartalmazó kozmetikumokban elegendő "csupán" antioxidáns alkalmazása, hogy megőrizzük a termék frisseségét.
 

ALKALMAZÁSA: min 0.5% (max.elvileg nincs, de 2% nál több nem ). Olajfázisban oldódik. Melegítés hatására bomlik, ezért a már kézmelegre hűlt készítményekbe keverjük, soha ne melegítsük a zsírokkal együtt. Antioxidáns hatását a bőrvédelemben már 0,1%-1%-os koncentrációban is kifejti. Napvédő készítményekben hatásos adagolása 3-5% E-vitamin vagy 2,5% E-vitamin 5% C-vitaminnal kombinációban.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Fogyasztó Barát
Facebook
Gyártók
Csomagkeresés

Csomagkeresés
Csomag kereséséhez Express One  kattintson ide, Pick Pack kattintson ide, FOXPOST kattintson ide majd írja be az üzenetben kapott csomagszámot.