A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

MosóMami Sárga agyag, 100g

869 Ft

Termék információk

100% ásványi eredetű, mechanikusan kinyert, minőségi francia agyag kozmetikai célra.

Finom szemcséjű, ásványi agyag, mely elsősorban normál és enyhén zsíros bőrtípusnál, valamint érett bőrre ajánlott sminkbe, arcpakoláshoz és szappanokba színezéknek.

Az agyagokat évezredek óta használják kozmetikai és gyógyászati célra. Kozmetikai alapanyagként radírozó, tisztító hatásuk van. Felszívja a pórusokból a felesleges zsírt, koszt és esetleges mérgező vegyületeket. Bőrtípustól függően adott színű agyagtól az arc és test bőrfelszíne üde, fiatalos, ragyogó lesz.

Az egyes színek különböző mértékben tartalmazzák a vulkanikus eredetű ásványokat, ezért különböző módon hatnak a bőrre és különféle bőrtípusokra javasolt használatuk.

A sárga agyag magas vastartamának köszönhetően élénkítő, tonizáló hatást gyakorol a bőrre, miközben tisztító és ásványosító tulajdonságait érvényesíti. Az agyagok közül ebben van jelen a legkoncentráltabban szilíciumdioxid (közel 70 százalék), így rendkívül erőteljesen támogatja a kollagéntermelést, sejtregenerációt. Vastartalma bőven meghaladja a rózsaszín agyagét, több, mint 6%, ezért a vérellátás javításában, a mikrokeringés stimulálásában is hatékony. Használatával a bőr rugalmassága jelentősen javul, a bőrkép egységesebb, feszesebb, tiszta és üde lesz.

Az agyagok nem csak pakolásként használhatóak, de fürdővízbe is tehetjük, bőrradírt készíthetünk velük. Tökéletesek fürdőbomba színezésére, egyes sminkek elkészítésére. Teljes testkezelésben (tekercseléses technika)  segítenek, és nem utolsósorban  szappanba is tehetőek- a színűk azonban nem minden esetben bírja a lúgos közeget!

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.