Termék információk
Natúr lekvárok - több ízben édes és sós különlegességek, 800g
Kíméletes eljárással készült, hozzáadott cukor- és édesítőszer mentes natúr lekvárok.
- Natúr sárgabarack lekvár
A mézédes sárgabarack élettani hatása és intenzív íze miatt kedvelt. Üde, élénk színű aromás illatú, zamatos ízű gyümölcs. A belőle készült lekvár kíméletes módon, válogatott gyümölcsökből készül, cukor és egyéb édesítőszer hozzáadása nélkül.
- Natúr áfonya lekvár
Kiemelkedő magas a kálium tartalma, van benne továbbá kalcium, vas, magnézium, mangán, cink, kén és foszfor. Ezen kívül tartalmaz különféle gyümölcs-savakat (pl.: almasav, citromsav), cukrot, pektint, flavonoid- és iridoid vegyületeket, termése pedig antociánokat (mirtillin), C-, B1 vitamint, valamint az A-vitamin provitaminját a niacint
"Termékeim magas gyümölcstartalommal, kevés cukorral, kíméletes, forralás nélküli eljárással készülnek, kivéve azokat, melyeket hagyományosan hosszú főzési idővel sűrítenek sütésálló igazi házi lekvárrá (pl. szilva). Mivel termékeim szabad téri rendezvényeken télen és forró nyári napokon egyaránt megtalálhatók, ezért minimális tartóstószert használok. /kálium szoirbát/" Papp Miklós tulajdonos