Termék információk
Ha már megszoktad, hogy a háztartásodban nyírfacukorral édesíts, akkor nagy örömet fog okozni a Nyírfacukor porcukor változata!
Miért pont a Nyírfacukrot ajánljuk?
A nyírfacukor előnyei/tulajdonságai:
- Enyhíti a természetellenes éhségérzetet
- Csökkenti a cukor és szénhidrát iránti vágyat
- Elősegíti az emésztési folyamatokat, gátolja a székrekedést
- Alacsonyan tartja és segít stabilizálni a vércukorszintet
- Nem növeli a test inzulin szükségletét
- Alacsony kalória és felszívódó szénhidrát tartalom
- Lassítja a fogszuvasodást, a fogkőképződést, csökkenti a lepedékképződést
- Nem táplálja a kártékony baktériumokat szervezetünkben
- Igazoltan használható a gombás fertőzések, a Candida esetén is
- Lúgosító, méregtelenítő hatású
- Elősegíti a kalcium és B vitaminok felszívódását
Miért is válaszd a nyírfacukor porcukor kiszerelését?
Mert a süteményekhez tökéletes, mert ugyan úgy használhatod sütéshez, főzéhez, mint a hagyományos porcukrot, mert az ételek díszítésénél gyönyörű hóesésként tálalhatsz vele...
Felnõttek, gyermekek, cukorbetegek, várandós kismamák, fogyni vágyók és candida-diétán lévõk is egyaránt biztonsággal fogyaszthatják.
Összetevők: 100% xilit
Energia (KJ/Kcal): 1000/240
fehérje: 0g
szénhidrát: 99,6g
zsír: 0g
Vegyük figyelembe, hogy fogyasztása a hozzászokási periódusban gyorsítja az emésztési folyamatokat, az érzékenyebbeknél hasmenést is okozhat. Javasolt a 4-5 hetes hozzászoktatási idõszak, mialatt a hagyományos cukorról fokozatosan térünk át a nyírfacukorra. A hashajtó hatás napi küszöbértéke felnőtteknél 150 g, gyermekek esetében 40 g. A nyírfacukor, csakúgy mint a csokoládé, kutyák és más háziállatok számára nem adható.
Nem karamellizálható és nem segíti az élesztőgombák szaporodását, így kelt tésztákhoz nem használható.