A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

Nyírfacukor porcukor, 200gr

1.871 Ft

Termék információk

Ha már megszoktad, hogy a háztartásodban nyírfacukorral édesíts, akkor nagy örömet fog okozni a Nyírfacukor porcukor változata!
Miért pont a Nyírfacukrot ajánljuk?

A nyírfacukor előnyei/tulajdonságai:

  • Enyhíti a természetellenes éhségérzetet
  • Csökkenti a cukor és szénhidrát iránti vágyat
  • Elősegíti az emésztési folyamatokat, gátolja a székrekedést
  • Alacsonyan tartja és segít stabilizálni a vércukorszintet
  • Nem növeli a test inzulin szükségletét
  • Alacsony kalória és felszívódó szénhidrát tartalom
  • Lassítja a fogszuvasodást, a fogkőképződést, csökkenti a lepedékképződést
  • Nem táplálja a kártékony baktériumokat szervezetünkben
  • Igazoltan használható a gombás fertőzések, a Candida esetén is
  • Lúgosító, méregtelenítő hatású
  • Elősegíti a kalcium és B vitaminok felszívódását

Miért is válaszd a nyírfacukor porcukor kiszerelését?

Mert a süteményekhez tökéletes, mert ugyan úgy használhatod sütéshez, főzéhez, mint a hagyományos porcukrot, mert az ételek díszítésénél gyönyörű hóesésként tálalhatsz vele...
Felnõttek, gyermekek, cukorbetegek, várandós kismamák, fogyni vágyók és candida-diétán lévõk is egyaránt biztonsággal fogyaszthatják.

Összetevők: 100% xilit
Energia (KJ/Kcal): 1000/240
fehérje: 0g
szénhidrát: 99,6g
zsír: 0g

Vegyük figyelembe, hogy fogyasztása a hozzászokási periódusban gyorsítja az emésztési folyamatokat, az érzékenyebbeknél hasmenést is okozhat. Javasolt a 4-5 hetes hozzászoktatási idõszak, mialatt a hagyományos cukorról fokozatosan térünk át a nyírfacukorra. A hashajtó hatás napi küszöbértéke felnőtteknél 150 g, gyermekek esetében 40 g. A nyírfacukor, csakúgy mint a csokoládé, kutyák és más háziállatok számára nem adható.
Nem karamellizálható és nem segíti az élesztőgombák szaporodását, így kelt tésztákhoz nem használható.

 

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.