A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ... Megértettem
Menü

Patarev Gyurma Ceruzadíszítő készlet

Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
4.190 Ft
Gyártó: 18
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: 11073

Termék információk

 A forradalmian újszerű gyurma

A Patarev az a gyurma, amiről eddig mindenki álmodozott. Nem ragad az ujjaidhoz, nem hagy foltot maga után, nem morzsálódik, törik, ha megszáradt. Rugalmas, illatosítható, kiszárítható, a színek könnyen keverhetők, sokféle árnyalat hozható létre. Textúrája kellemes fogású, bármely életkorban felkelti a kreativitást, új és új formák alkotására ösztönöz.

Ajánlott életkor: 6-99

A készlet tartalma: 5 különböző színű gyurma, zárható műanyag dobozban. 1 használati útmutató.

Hogyan használjuk a Patarevet

A különböző formák kialakításához mindig egy gyurmagolyóból induljunk ki. Tenyerünkön gyúrhatunk belőle kis gömböcskéket (A), mutató ujjunkkal formázhatunk belőle kockát (B), körtét (C), háromszöget (D), rombuszt , rudacskákat (F), csigavonalat (G).

- Fogazott vagy sima élű ollóval vághatjuk ki a gyurma körvonalát. Így készíthetünk virágokat, királylányt, tündért, a sárkányhoz szárnyakat. Az anyagra valami hegyes szerszámmal, például kiegyenesítet gemkapoccsal rajzolhatjuk rá a kivágandó mintát.

- Száradás közben nem töredezik, és rugalmassá válik a gyurma, ideális kis labdák készítésére.

- Gyúrás előtt illatosíthatjuk a gyurmát parfümöt vagy kölnit permetezve rá, így például illatos gyöngyfüzért készíthetünk. A különböző– golyó, kocka, könnycsepp, stb. -  alakú megszáradt gyöngyöket tűvel ki tudjuk lyukasztani, és felfűzhetjük.

- A Patarevből gyümölcsöket, zöldségeket is formázhatunk, amik a boltos játék kellékei lehetnek.

A Patarev tárolása

A megszáradt gyurmát kifesthetjük. A Patarev száradása körülbelül 6 órát tart. Ez alatt még átgyúrható, átformázható. Számítsunk rá, hogy a különböző színű gyurmadarabokat nehéz egymástól szétválasztani. Épp ezért, vigyázzunk, hogy jól különítsük el játék közben a különböző színű gyurmadarabokat. Ha új színárnyalatot készítettünk többféle gyurmából, azt ne tegyük vissza olyan dobozba, amiben még ott van az eredeti egyszínű gyurma. Ha a gyurma nem tapad hozzá a doboz falához, és kicsit szárazabbnak, keményebbnek érezzük, ilyenkor megnedvesíthetjük és átgyúrhatjuk, vagy egy-két csepp vizet csepegtetünk a dobozba, lezárjuk, és 24 órán át nem nyitjuk fel a fedelét. Vigyázzunk, mert a nedves gyurma foltot hagyhat.

Használat után mindig szorosan zárjuk le a gyurmát tartalmazó dobozokat.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Fogyasztó Barát
Facebook
Gyártók
Csomagkeresés


Csomag kereséséhez Express One  kattintson ide, Pick Pack kattintson ide, FOXPOST kattintson ide majd írja be az üzenetben kapott csomagszámot.