A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ... Megértettem
Menü

Patarev Gyurma Ceruzadíszítő készlet

Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
4.190 Ft
Gyártó: 18
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: 11073

Termék információk

 A forradalmian újszerű gyurma

A Patarev az a gyurma, amiről eddig mindenki álmodozott. Nem ragad az ujjaidhoz, nem hagy foltot maga után, nem morzsálódik, törik, ha megszáradt. Rugalmas, illatosítható, kiszárítható, a színek könnyen keverhetők, sokféle árnyalat hozható létre. Textúrája kellemes fogású, bármely életkorban felkelti a kreativitást, új és új formák alkotására ösztönöz.

Ajánlott életkor: 6-99

A készlet tartalma: 5 különböző színű gyurma, zárható műanyag dobozban. 1 használati útmutató.

Hogyan használjuk a Patarevet

A különböző formák kialakításához mindig egy gyurmagolyóból induljunk ki. Tenyerünkön gyúrhatunk belőle kis gömböcskéket (A), mutató ujjunkkal formázhatunk belőle kockát (B), körtét (C), háromszöget (D), rombuszt , rudacskákat (F), csigavonalat (G).

- Fogazott vagy sima élű ollóval vághatjuk ki a gyurma körvonalát. Így készíthetünk virágokat, királylányt, tündért, a sárkányhoz szárnyakat. Az anyagra valami hegyes szerszámmal, például kiegyenesítet gemkapoccsal rajzolhatjuk rá a kivágandó mintát.

- Száradás közben nem töredezik, és rugalmassá válik a gyurma, ideális kis labdák készítésére.

- Gyúrás előtt illatosíthatjuk a gyurmát parfümöt vagy kölnit permetezve rá, így például illatos gyöngyfüzért készíthetünk. A különböző– golyó, kocka, könnycsepp, stb. -  alakú megszáradt gyöngyöket tűvel ki tudjuk lyukasztani, és felfűzhetjük.

- A Patarevből gyümölcsöket, zöldségeket is formázhatunk, amik a boltos játék kellékei lehetnek.

A Patarev tárolása

A megszáradt gyurmát kifesthetjük. A Patarev száradása körülbelül 6 órát tart. Ez alatt még átgyúrható, átformázható. Számítsunk rá, hogy a különböző színű gyurmadarabokat nehéz egymástól szétválasztani. Épp ezért, vigyázzunk, hogy jól különítsük el játék közben a különböző színű gyurmadarabokat. Ha új színárnyalatot készítettünk többféle gyurmából, azt ne tegyük vissza olyan dobozba, amiben még ott van az eredeti egyszínű gyurma. Ha a gyurma nem tapad hozzá a doboz falához, és kicsit szárazabbnak, keményebbnek érezzük, ilyenkor megnedvesíthetjük és átgyúrhatjuk, vagy egy-két csepp vizet csepegtetünk a dobozba, lezárjuk, és 24 órán át nem nyitjuk fel a fedelét. Vigyázzunk, mert a nedves gyurma foltot hagyhat.

Használat után mindig szorosan zárjuk le a gyurmát tartalmazó dobozokat.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Fogyasztó Barát
Facebook
Gyártók
Csomagkeresés


Csomag kereséséhez Express One  kattintson ide, Pick Pack kattintson ide majd írja be az üzenetben kapott csomagszámot.