A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ... Megértettem
Menü

Patarev Gyurma maxi koffer állatkert

Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
5.790 Ft

Termék információk

A világ legjobban formázható gyurmája!

A készlethez tartozó 20 zseníliapálca és a nyolc színű Patarev gyurma segítségével aranyos állatkák készülnek! A rugalmas, lágy, bársonyos zsenília még kedvesebbé teszi a mintákon látható állatokat: páva, zebra, flamingó, mókus, oroszlán vagy mormota ölt testet az apró ujjak között, hogy létrejöjjön egy mini állatkert.

A készlet tartalma:

Lágy gyurma 8 féle színben, jól zárható, műanyag tégelyekben.

20 különböző színű és vastagságú zsenília pálca

1 műanyag, formázó kés

1 képes útmutató

Életkor: 7éves kortól

Hogyan dolgozzunk a Patarev gyurmával?

Hogy minél lágyabban, egyenletesebben formázhasd a gyurmát, előbb gyúrd össze a kivett darabot gömbbé (A). Az ujjaid segítségével átalakíthatod kockává (B), körte formává (C), háromszöggé (D), rombusszá (E), pálcikává (F), spirállá (G).

- A gyurma sima vagy fogazott élű ollóval is vágható, így különféle díszes széleket alkothatsz például virágok szirmához, tündérek vagy ördögök szárnyához.

- Lenyomatokat is készíthetsz a gyurmában például gemkapoccsal vagy valami tompa hegyű eszközzel. Száradás után a gyurma nem morzsálódik, hanem rugalmassá válik. Így nagyon alkalmas labdák készítéséhez.

- Illatosítható is a gyurma, ha kölnipermetet szórsz rá. Így akár illatos nyaklánc is készülhet belőle.

- Készíthetsz gyümölcsöket és zöldségeket is. Azután játszhattok boltos játékot a többiekkel.

Mire ügyelj, hogy sokáig örülhess a Patarev gyurmádnak?

A Patarev gyurma száradási ideje kb. 6 óra. Nem hasadozik be száradás közben. Ebben az első 6 órában a gyurma még formázható. De vigyázz, mert a különböző színek nehezen válnak el egymástól, munka közben ne nyomd bele egyiket a másikba, hogy szétválaszthatók legyenek az eredeti színek.

Ha marad kevert színű gyurmád, azt ne rakd bele egyik dobozba se, teljesen külön tárold. Ha a gyurma nem ragad könnyen a doboz falához, akkor kicsit ki van száradva. Ha nagyon merevnek érzed, cseppents rá pár csepp vizet, és jól gyúrd össze. A gyúrással a víz kiold valamennyit a gyurma színéből, ezért egy kicsit a kezedet is beszínezi munka közben.

Ahogy befejezted a munkát, szorosan zárd vissza a dobozok fedelét!

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Fogyasztó Barát
Facebook
Gyártók
Csomagkeresés


Csomag kereséséhez Express One  kattintson ide, Pick Pack kattintson ide majd írja be az üzenetben kapott csomagszámot.