Termék információk
Rapunzel BIO agar-agar por 60g
Az agar-agar egy vörös alga alapú, nagyon régi, japán tápanyag, lényegében zselésítő anyag.
Az agar-agart hagyományosan szószok, levesek, pudingok, krémek sűrítésére, zselésítésére használják. Vízfelvevő képessége ugyanolyan jó, mint a zabkorpáé, tapadó képessége viszont jóval szerényebb. Sajátosságát az adja, hogy bármely folyadékkal érintkezve azonnal zselét képez, ezért remekül használható például túró- vagy gyümölcstorták készítéséhez. Zselésítő hatása még a zselatinénál is jobb.
Koleszterinmentes kötőanyag, melegen oldható, hideg állapotban zselésedik.
Fogyókúrához: Egy jó nagy pohár vízben (tejben, teában, gyümölcslében) elegendő egy grammnyi mennyiséget feloldani belőle, és a főétkezések előtt 5–10 perccel meginni. Nagyon jelentősen javítja az alkalmazott súlycsökkentő diéta hatásosságát!
Adagolás: 1 csapott teáskanál 1/2 liter folyadékhoz.
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Agar-agar por vörösalgából - ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.