A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

Redecker Cserélhető fej mosogatókeféhez

1.290 Ft

Termék információk

Az 1935-ben alapított Redecker egy német családi vállalkozás. Magas minőségű, természetes alapanyagú kézműves keféik és más eszközeik tökéletesek azok számára, akik szeretnék száműzni életükből a műanyagot és csökkentenék a hulladék mennyiségét háztartásukban.

Miért vegyél cserélhető fejű mosogatókefét . Mert csak egyszer kell megvenni hozzá a nyelet, az elhasználódott fejet egyszerűen komposztálni lehet, majd le lehet cserélni egy új darabra.
100% természetes, vegán, lebomló alternatívája a műanyag mosogatószivacsoknak és keféknek.

Fából és növényi rostból készült pótfej a cserélhető fejű mosogatókeféhez. Váltsd le a műanyag szivacsokat erre a 100% lebomló és szelektálható anyagokból készült, hulladékmentes kefére!

4 cm átmérőjű fej könnyen cserélhető. A nyél fej felőli végén végén található egy fém pánt, ami szorosra húzza a foglalatot a fej körül. Ezt hátra kell húzni, így meglazul a foglalat, és ki lehet cserélni a fejet. Ezután csak újra szorosra kell húzni a pántot, és kész is a csere.

A termék élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy használat után hagyd szellős helyen megszáradni.

Anyaga: Német fenntartható erdőgazdálkodásból származó kezeletlen bükkfa és fibrisz rost. A fibrisz mexikói agavék egyik fajtájának leveléből készül. Jól megtartja a formáját, ideális lebomló alapanyag különböző súroló és mosogatókefékben.

Mérete: a fej átmérője a fa résznél 4 cm, a sörtés rész átmérője ~7cm.

Származási hely: Németország

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.