Termék információk
Aki szeret vasárnapi ebédre sült kolbászt enni, annak nem okoz gondot, hogy átálljon a paleolit étrendre :) ha szeretnél hagyományos ízeket a konyhádban, akkor íme:
A morzsa ropogósra sül, és mint egy burok, bent tartja az ízeket, zamatokat, a hús szaftos marad, nem szárad ki a sütés során. A megszokott zsemlemorzsánál világosabb színű.
Alkalmas zöldségek, sajtok panírozására is.
Gabona-, cukor-, tej-, szójamentes termék.
Alacsony kalória és szénhidrát tartalom jellemzi.
Elkészítés:A sózott, borsozott húst paleo lisztbe (pl. szezámliszt, mandulaliszt, tápiókaliszt) forgatjuk, felvert tojásba mártjuk, majd megforgatjuk a paleo panírmorzsában és zsiradékban készre sütjük.
Alkalmas fasírtok sűrítésére, édes morzsának pirítva vagy galuska levesbetétnek.
Összetevők: cassava dara, szezámliszt, hántolt földi mandula
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Származási hely: EU
Tartalmaz (100 g): kalória: 315 kcal; fehérje: 17,12 g; zsír: 23,5 g; szénhidrát: 17,3 g
A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek.
A recept kidolgozásában közreműködött: www.mojzeske.blogspot.hu
Kézműves termék!