A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

Savont lebegő, mágneses szappantartó

3.295 Ft

Termék információk

Innovatív, praktikus, kis helyet foglaló szappantartó, amelynek segítségével megelőzhető a növényi szappanok gyors olvadása, és a legapróbb fürdőszobában sem foglal majd szappanod vízszintes felületet, csak akkor, ha pont ezt szeretnéd!

A SAVONT® lebegő szappantartón a szappan mindig tiszta és száraz marad, nem puhul meg. :)

A mágneses alapot ragasztás vagy fúrás nélkül, egy tapadókorong segítségével rögzítheted bármely sima felületre. A tartó másik, mágneses felét, egy söröskupakhoz hasonló fémlemezt a szappanba kell nyomni.

Szilárd szappanhoz, vagy más szilárd tisztálkodószer tömbhöz (hajbalzsam, tusfürdő, sampon) használható szappantartó, 100% papír csomagolásban.

A SAVONT®-nak számos gyakorlati előnye van:

  • A szappan mindig ott van, ahol szükséged van rá.
  • A szappantartón lebegve a szappan mindig tiszta marad.
  • A szappant az utolsó morzsáig el tudod használni.
  • Mivel a szappan nem ázik fel, hanem mindig száraz marad, így szappant takarítasz meg, nem folyik le fölöslegesen felázott termék, hanem csak annyit használsz belőle, amennyire valóban szükséged van.
  • A SAVONT® fúrás vagy ragasztás nélkül rögzíthető.
  • A SAVONT® valóban hozzájárul a környezetvédelemhez. A szilárd kozmetikumok használatával elkerülhetők a tusfürdők vagy samponok műanyag flakonjai.

Az erős, speciális réteggel bevont mágnest egy nagy erős tartóképességű tapadókorong tartja a csempén, közvetlenül a mosdón vagy a zuhany falán (vagy bármely más sima felületen). A szappant a mágnes tartja meg, egy erre a célra kifejlesztett és a szappanba nyomott fémlemeznek köszönhetően. És máris lebeg a szappanunk!

A SZAPPANTARTÓ FELHELYEZÉSE:

1. Vegyük ki a terméket a csomagolásból. A szappantartó egy tapadókoronggal ellátott fémdarabból, és egy szappanba szúrható mágnesből áll. Ezeket válasszuk külön.

2. Tegyük fel a szappantartó tappancsos részét a kívánt helyre.

savont lebegő szappantartó felhelyezése

3. Nyomjuk bele a szappanba a szappantartó recés oldalát. Körbeforgatva jól nyomkodjuk bele minden oldalról.

4. Ha túl kemény a szappan, először áztassuk be egy tányérban vízbe pár percre, vagy tegyünk rá egy nedves szivacsot. Pár perc után próbálkozzunk újra.

5. Kész!

6. Amikor használjuk, figyeljünk rá, hogy a mágnes ne csapódjon nagy erővel a tartóhoz, mert ilyenkor megsérülhet, ami hosszútávon rozsdásodáshoz vezethet. Mindig közelről engedjük a mágnest a tartóra, ne távolról.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.