A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ... Megértettem
Menü

Újra nyitunk!

 

 

KEDVES VÁSÁRLÓM!

 

Visszatértünk! Kérlek, tekintsd meg Neked szánt videómat:

 

Ahogy a videóban hallhattad, a webshop-ot ismét megnyitom! :) Ám van pár apró, de lényeges változás, kérlek, olvasd el figyelmesen!

- Saját és mások megóvása érdekében a személyes beszerzések száma heti egy alkalomra módosul, ezért a szállítási határidő átmenetileg 1-15 nap.
- A beszerzői forrásaimhoz igazodva ideiglenesen be kell vezetnem egy rendelési minimumot, melynek mértéke 5.000 Ft
- Környezetvédelmi okokból, és a vírushelyzetre való tekintettel is a jövőben elektronikus számlát küldök a megadott e-mail címre.
- A pandémia ideje alatt a személyes átvétel szünetel.

Kattints ide és nézz körül a webshopban!

Amint a járványügyi vészhelyzetnek vége, igyekszem mihamarabb visszaállni az általad is megszokott rendszerre.

 

Wooden Spoon Natural - Alkoholos Kéz- és felülettisztító folyadék a ZöldABC kínálatában!

Víz használata nélkül kiváló megoldást jelent a vírusok és baktériumok ellen, tökéletes társ a mindennapokban és az otthonunkban. 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz! Kattints ide és tudj meg többet!

 

Személyes gondolatok Tőlem, Neked. 

A jelenlegi helyzet mindenki számára megterhelő, én is tapasztalom a közvetlen környezetemben a nehézségeket, mind magánéleti, mind üzleti szempontból. De fontos, hogy a pozitív dolgokat is észrevegyük minden egyes nap. Az élőlények és a természet lassan új erőre kap. Újabb éveket törlesztettünk a bolygónk egészsége érdekében, ezzel lelassíthatjuk és reményeim szerint egyszer megállítjuk majd a pusztítását.

És ott a mikrokörnyezetünk. A bezártság nehéz, fontos a türelem, de gondolj arra a rengeteg mindenre, amit eddig halogattál, és most sikerül elvégezned. És még mennyi mindent tehetsz! Az önfejlesztés egy kiváló alternatíva az otthon töltött idő „elütésére”.

Ahogy minden rossznak, egyszer ennek is vége lesz. Képzeld el, ahogy először találkozol majd a szeretteiddel, barátokkal. Ugye Te sem csak annyit szeretnél nekik elújságolni, hogy milyen nehéz volt? Számolj be nekik majd arról, hogy mennyi mindent meg tudtál megvalósítani, amit eddig nem.

Ha ennek vége, gondolja arra, hogy egy óriási lehetőséget kaptál az életminőséged javítására, legyen az akár sport, önfejlesztés, hobbid kiteljesedése, nyelvtanulás, esetleg a dohányzásról való leszokás stb. Rengeteg a lehetőség, ugye? Ne a megszokott életedbe térj vissza. 

Ki kell tartani, hamarosan ennek is vége lesz! Amit pedig be kell tartani, azt ne vedd félvállról és minden rendbe jön!  Egy egészségesebb és boldog jövőkép kezd kirajzolódni, tegyünk róla, hogy el is érjük! :)

 

Puszi nélküli, online cuppanóst küldök minden kedves Vásárlómnak!
ZöldABC Kriszti

 

 

 

blog comments powered by Disqus