A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

Virágfánk forma 3 db-os Ibili

6.999 Ft

Termék információk

Spanyolországban nagyböjt idején sütnek ilyen rumos, fahéjas virágfánkot, a skandináv országokban pedig elsősorban karácsonykor. Mi magyarok előszeretettel vettük át ezt a finomságot és szívesen fogyasztjuk egész évben.
Készletünk 3 különféle, lecsavarozható virág formát tartalmaz más néven nyeles retro gofri sütőt, 7cm átmérővel..

Egy kis edénybe melegítsen olajat, ebbe javasolt beleállítani a fém formát. Amikor kellően felforrósodott, mártsa a tésztába, úgy, hogy kb. kétharmad részéig merüljön bele. A forró olajban a tészta pillanatok alatt leválik a formáról, csak az elsőnek kellhet segítség, azt egy villával lazítsa meg.
Pillanatok alatt megsülnek. Még forrón hintse meg őket fahéjas porcukorral.

A spanyol Ibili 1942 óta gyárt konyhai eszközöket mind a nagyfelhasználói és otthoni használatra. A vállalat célkitűzése a fogyasztók minél magasabb szintű kiszolgálása, melynek alapja a folyamatos innováció és a piaci igények változásához való alkalmazkodás. Az Ibili feladatának tartja, hogy összekapcsolja a funkcionalitást a stílussal és a minőséggel.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.