A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

Vitálvár nko krill omega-3 gélkapszula, 60db

10.977 Ft

Termék információk

NKO Krill-omega 3 gélkapszula

A sarki krill egy, a Déli sark vizeiben élő rákfajta. Ezekben az állatokban az omega 3 zsírsavak fokozzák a sejtek rugalmasságát, segítik az egészséget támogató bioaktív anyagok jobb felszívódását. Sokkal kevésbé hajlamosak oxidációra, mint a hagyományos triglicerid formában található omega 3 zsírsavak.

A 100 % tisztaságú NKO® Krill-Omega 3 halászati bázisa a világ legtisztább vizei közé tartozik, innen látja el omega-3 zsírsavval. Természetes antioxidánsokban és astaxanthinban bővelkedve támogatja az egészségét.

A 100% tisztaságú Neptun Krill Olaj különbözik más tengeri olajoktól abban, hogy a benne található omega-3 zsírsavak amphiphilic természetüknek köszönhetően kiváló szállítórendszerként működnek.

A 100 % tisztaságú NKO® Krill-Omega3 gyártója úttörő kutatásokat és fejlesztéseket valósít meg a természetes, tengeri eredetű krill kivonatok területén. Környezettudatos működése mellett a kardiovaszkuláris és neurológiai betegségekkel szembeni védekezést tűzte ki célul.

Adagolás

Naponta 2×1 tabletta (azaz 1000 mg) a főétkezések előtt kb. fél órával, bő vízzel lenyelni.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást és az egészséges életmódot.

Összetevők: Neptun Krill olaj, zselésítő anyag: halzselatin, nedvesítőszer: glicerin, víz

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.