A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

BY Magnézium Olaj Goodnight spray 100ml

6.499 Ft

Termék információk

Better You Ltd. Magnézium Olaj Goodnight spray 100ml

BetterYou Magnézium Olaj Goodnight permet ötvözi a nélkülözhetetlen magnéziumot a kamilla, a bergamott és a muskotályzsálya olaját, hogy megnyugtassa,ellazítsa az érzékeket a nyugtató, pihentető alvás érdekében. 

Alkalmazása: a bőrre fújva, segíti a pihenést és támogatja a nyugodt alvást.

Használjon szükség szerinti gyakorisággal 1-3 fújást, a masszírozás segíti az optimális felszívódást.

Kezdetben az alacsony magnéziumszint miatt a bőrön bizsergető érzés lehet, de ez a szint emelkedésével hamarosan elmúlik.

A Magnézium (kloridot) olajat az európai 250 millió éves őstengerből (Zechstein) bányásszák egy mérföld mélyről, így mentes a környezet káros szennyező hatásaitól.

A Magnéziumot, mint ásványi anyagot gyakran figyelmen kívül hagyják, pedig létfontosságú elem az általános jó közérzet fenntartására és regenerálódásra. 

Becslések szerint az emberek mintegy 75 %-a nem fogyaszt napi ajánlott mennyiségű magnéziumot, pedig erre szükség van a szervezetben lezajló biokémiai folyamatokhoz.

A transzdermális magnézium a bőrön keresztül felszívódva behatol a sejtekbe és ott azonnal fel, tud szívódni, kikerülve az emésztőrendszert.

A magnézium támogatja a szervezetben a kalcium felszívódását így elősegítve a normális izomműködést, segíthet az izületek és izmok normál állapotának fenntartásában és regenerálásában. A magnézium segíti a hozzáadott esszenciális olajok felszívódását, ami a tökéletes és a jó közérzetet eredményezheti.

Összetétele: koncentrált oldata az európai (Zachstein) őstengeri magnézium kloridnak (koncentráció 28%), esszenciális olajok: szőlőmag, bergamot, kamilla, muskotály zsálya.

10 fújás tartalmaz: 150mg (50% RDA) elemi optimális felszívódású magnéziumot.

Kiszerelés:

100ml, ami megfelel kb. 800 fújásnak.

Vásárlói vélemények

0.00
1 értékelés
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2016. 04. 20.
Nics véleményem nem próbáltam még