A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

Dr. Müller Teafaolaj intim washgél 200ml

2.694 Ft

Termék információk

Dr. Müller Teafaolaj intim washgél 200ml

Az intim flóra egyensúlyának felbomlását sok esetben a nem megfelelő agresszív tisztálkodó szerek váltják ki. A teafaolaj intim Wash gél mentes ezektől az irritáló összetevőktől, igy a többi teafaolaj termék használatával együtt helyreállíthatja az intim flóra felborult egyensúlyát. Candida, vagy más problémáira figyelmébe ajánljuk a tömény teafaolajnál említett recept gyűjteményünket is.

Tartalom: 200ml

Megelőzhetjük a gombásodással járó kellemetlen tüneteket megfelelő intim higiénia biztosításával. A gombák szaporodását megakadályozhatjuk, ha ügyelünk a hüvelyflóra egyensúlyának fenntartására.  Egyedülállóan új lehetőséget nyújt erre a Dr. Müller intim mosakodó gél, amely teafaolaj tartalmának köszönhetően, természetes módon akadályozza meg a gombák elszaporodását és biztosítja a hüvelyflóra egyensúlyát. A Dr. Müller intim mosakodó gél nem tartalmaz irritáló anyagot, rendszeres használatával hozzájárul a női test harmonikus működéséhez.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.