A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

Halkollagén Peptidek 150g GAL

6.790 Ft

Termék információk

Mire jó?
A bőr szépségének és rugalmasságának ápolására, a porcok és ízületek védelmére. 

Kiknek jó? 
Felnőtteknek, akik szeretnék, hogy bőrük, hajuk szebb legyen. Neu5Gc érzékenyek számára, akik szeretnének több kollagént bevinni a szervezetükbe. 

Termékünkhöz a Naticol® francia halkollagénjét választottuk, méghozzá annak leginkább előemésztett változatát, ahol a peptidek átlag mérete már 2000 Dalton alatti, így gyorsan és maradéktalanul hasznosul. Lényeges különbség még, hogy ez a kollagén Neu5Gc-mentes, ezért azon szigorú autoimmun diétát követők számára is javasolt, akik a Neu5Gc tartalmuk miatt kerülik az emlős állatoktól származó élelmiszereket (a kollagének többnyire sertés vagy marhabőrből készülnek). A sertés és marhakollagénekhez képest több glicint tartalmaz.

Fogyasztási javaslat:
Számos francia és japán humán klinikai vizsgálatot folytattak le a Naticol®-lal, melyek alapján már napi 2,5 – 5 g fogyasztása is elegendő lehet, de legjobb napi 5-10 g-ot fogyasztani. Ennél többet is lehet, de az már csak kevés további előnnyel jár. Bármilyen folyadékba belekeverhető, íze semleges. Egy reggeli kakaóban vagy turmixban kiváló.

Alkalmazási javaslat: Szájon át fogyasztandó.

Kiszerelés: Tasakos – por állag

Energia kcal/kJ 1581 kJ / 372 kcal / 100g

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.