A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

Kecsketejsavós háziszappan

Kapható választék:
Típus:
1.022 Ft

Termék információk

Sövénykúti Kecsketejsavós Háziszappan


200 éves recept alapján, kézi erővel, tartósítószer és szintetikus parfüm nélkül, a kecsketej hatóanyagainak felhasználásával készül.
100% természetes, 100% magyar termék.

Manapság sokan hiszik, hogy a bőr egészséges állapota a savas, nagyjából 5.5-ös pH-érték. Ezért sokan csak semleges kémhatású szerekkel hajlandóak mosdani. Az emberiség az ókortól kezdve  mindig lúgos kémhatású szerekkel tisztálkodott: hamuból és marhafaggyúból főzött szappannal. Hiszen már őseink is tudták, hogy a lúgos kémhatású fürdők számos betegségnél segítséget jelentenek. A lúgos fürdő megfosztja életterünket a gombáktól, mivel ezek savas tartományban szaporodnak.

Használata ajánlott érzékeny és száraz bőrűeknek, ekcémában szenvedőknek, tinédzserkorúaknak, és mindenkinek aki szereti a természetes alapanyagú kozmetikumokat.

Mindennapi használata javasolt, mert nem szárítja a bőrt és visszaállítja a helyes pH értéket. Lúgos kémhatású, ami jótékony hatással van elsavasodott szervezetünkre, mely hatással van a bőrre is.

A Sövénykúti Kecsketejsavós Háziszappan összetevői rugalmasságot és csodálatos érzést biztosítanak a bőr számára.

Összetevők: Sodium tallowate, Aqua, Serum lactis

Kiszerelés: 100 gVásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.