A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ... Megértettem
Menü

MSM krém 100ml

Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
6.390 Ft

Termék információk

Az MSM nem gyógyszer, mellékhatásai nincsenek, és a fájdalom kiváltó okától függetlenül is hatékony természetes vegyület.

Az MSM (metil-szulfonil-metán) szerves kén vegyület, amely jelen van minden élő organizmusban, növényben, állatban, emberben. Hiányának tünetei a lassú sebgyógyulás, erősebb hegképződés, töredező haj és köröm, gyomor- és bélrendszeri problémák, alacsony fájdalomküszöb, memóriazavarok, allergiahajlam-fokozódás, pattanások, krónikus bőrgyulladások, ízületi gyulladások, depresszív hajlam, immunrendszeri gyengeség, női görcsös panaszok.


HASZNÁLAT

Izom-, derék-, csípő-, hát-, tarkó-, térdtáji fájdalom, porckopás, köszvény, izomgörcs, sportsérülés, csonttörés utáni állapot esetén napi 1-2 pumpányi adag reggel és délután a fájdalom helyén, minden nap ugyanarra a területre bemasszírozva
Menstruációs görcsök, PMS (premenstruális szindróma), endometriosis, migrén, fogfájás, ekcéma, ízületi fájdalom esetén napi 2 pumpányi adagban

 • az MSM bizonyítottan fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatás
 • az MSM gátolja az izomgörcsök kialakulását és serkenti a vérkeringést
 • az MSM ugyanakkor létfontosságú a kötőszövetek kialakulásához
 • az MSM valójában egy szerves kén vegyület, amely minden élő organizmus szerves része. Jelen van az emberi testfolyadékokban és szövetekben

 Az MSM egy szagtalan, vízben oldódó, fehér kristályszerkezetű anyag, amely számunkra egy tökéletes szerves kén-pótlást jelent. A visszapótolt szerves kén segítségével helyre tudjuk állítani a nem megfelelő funkcióinkat.
Az MSM felel a sejtek közötti megfelelően rugalmas kötésekért, mint pl. a bőrt felépítő sejtek kötése. Képes blokkolni a nemkívánatos kémiai és fizikai keresztkötéseket vagy a kollagén kötődését, ami a kemény, megvastagodott, öregedő bőrért felelős. A testünkben jelenlévő kén kb. fele koncentrálódik a test izomzatában, a bőrben és a csontokban. Jelen van a keratinban, ami szaruképleteket (bőr, haj, köröm) felépítő, aminosavból álló fehérjestruktúra. Kén nélkül nincs kollagén, ami pedig életbevágóan fontos és első számú összetevője a porcnak és a kötőszöveteknek, illetve azért is felelős, hogy a kötőszöveteket összetartsa.

Az MSM együtt dolgozik a vitaminokkal és aminosavakkal, napi 24 órában, minden nap. Mivel testünk folyamatosan hoz létre új sejteket, szükség van a folyamatos kén ellátásra, sőt egyre több kénre volna szükségünk, ahogy öregszünk.
Több állati és klinikai kísérlet is igazolta, hogy az MSM pótlásával fel tudjuk gyorsítani a sebgyógyulást. Amikor még nagy mennyiségű C vitamint is kaptak az alanyok, a sebgyógyulás még gyorsabban zajlott.

Miért van szüksége testünknek MSM-re?
A szerves kén egy nélkülözhetetlen összetevő az emberi szervezetben. Minden egyes sejtünkben jelen van és szerkezetileg, illetve funkcionálisan létfontosságú 150 más vegyületünk szempontjából. Ilyenek a hormonok, enzimek, antitestek és az antioxidánsok.
A legtöbb szerves kén az izomzatunkban, a bőrünkben, a csontjainkban, körmeinkben és a hajunkban van. Létfontosságú összetevője sok más vegyületünknek és folyamatunknak, mint pl. a kollagén, immunglobulin vagy enzim szintézisek.

Az MSM (szerves kén) hiánya különböző betegségeket okozhat. Az MSM nem allergén. Semmilyen más hatóanyaggal nem összeférhetetlen!  Nem lehet túladagolni, ugyanis testünk felhasználja a bevitt mennyiség azon részét, melyre szüksége van és a többit vizelettel és széklettel könnyedén távozásra szólítja fel. Mivel az MSM egy szabad gyök,- és idegen fehérje „irtó”, könyörtelenül kitisztítja a véráramunkat, így az allergiákat (pollen vagy étel allergia) akár rövid időn belül is képesek lehetünk megszüntetni.

A krónikus kén hiánynak a következő tünetei vannak:

 •   töredező körmök és haj
 •   hegesedés
 •   lassan gyógyuló sebek
 •   ízületi gyulladás
 •   pattanások vagy más krónikus bőrbetegségek
 •   depresszió
 •   memória veszteség
 •   gyomor,- és bélrendszeri problémák
 •   immunrendszer elégtelenség

Az MSM átlagos napi dózisa 2000-4000 mg körül mozog. Ha nem sikerül reggel alkalmzni, lehet délután is, de lehetőség szerint ne közvetlenül lefekvés előtt, mert van, akinél olyan energia többletet ad, hogy nem tud tőle jól aludni.Testünk MSM tartalma egyre csökken a korunk előre haladtával. Ezért abszolút normális az, hogy idősebb embereknek nagyobb mennyiségre van/lenne szüksége.

A súlyos kén hiánynak vannak klasszikus tünetei
Az MSM megsemmisül levegőztetés, feldolgozás, sütés-főzés és homogenizálás által.  Az MSM hiány enzim-kimerülést, szöveti,- és szervi elégtelenségeket, fizikai és pszichés stresszt, fáradtságot okoz… betegségek kialakulásához vezethet és korai öregedéshez.

Az MSM átlagos napi dózisa 2000-4000 mg körül mozog. Ha nem sikerül reggel, lehet délután is, de lehetőség szerint ne közvetlenül lefekvés előtt, mert van, akinél olyan energia többletet ad, hogy nem tud tőle jól aludni.


1 pumpa = 2.500 - 3.000 mg MSM

Kiszerelés: 100ml

A hatás kifejlődése folyamatos használat esetén 1-3 hét alatt várható. Súlyosabb esetben ez az időtartam hosszabb. 1 adag 3000 mg hatóanyagot tartalmaz.

OÉTI eng.szám: 978/2011

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Fogyasztó Barát
Facebook
Gyártók
Csomagkeresés


Csomag kereséséhez Express One  kattintson ide, Pick Pack kattintson ide, FOXPOST kattintson ide majd írja be az üzenetben kapott csomagszámot.