A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

NASIPUR ORRÖBLÍTŐ SÓ KÉSZÜLÉK 2 DB-os

9.122 Ft

Termék információk

NASIPUR ORRÖBLÍTŐ SÓ KÉSZÜLÉK 2 DB-os

A Nasipur az orröblítő eszközzel és az orröblítő sóval segít Önnek az orrüreg gyors és hatásos átöblítésében az orrüreg és az orrmelléküreg megbetegedéseinél.

A Nasipur Orröblítő orvostechnikai eszköz, amely a hozzá tartozó Nasipur Orröblítő Só alkalmazásával az orrüreg átöblítésére használható. Az orrüreg átöblítésével kitisztítható az orrüreg és megnedvesíthető az orrnyálkahártya. Az orrüreg öblítését a következő esetekben alkalmazhatja: náthás megbetegedés esetén, pollen, por allergia esetén, megfázásra való hajlam esetén, influenza tüneteinek enyhítésére, az orrüreg és orrmelléküreg idült gyulladása esetén, kiszáradt orr megnedvesítésére, portól szennyezett területen történt tartózkodás után, magas pollen koncentráció esetén, orrüreg és orrmelléküregbe történt orvosi beavatkozás után (ebben az esetben konzultáljon szakorvosával)!
Használat: Egy adag oldat elkészítéséhez az eszközt töltse meg vízzel az eszközön található jelig (250 ml) és a párosával csomagolt só mind a két tasakjának tartalmát adja a vízhez, majd rázza össze az oldatot, amíg a só teljesen fel nem oldódik.

Figyelmeztetés: Csuklás közben ne használja. Öblítés közben ne fújja erősen az orrát, illetve ne gyakoroljon erős nyomást az orrüregben. Ha az öblítés után közvetlenül orrot fúj, ügyeljen arra, hogy mindig csak az egyik orrnyílást zárja el, hogy a nyomást az orrüregben ne növelje. Az öblítő oldat nem tartalmaz tartósítószert, ezért öblítéshez mindig friss oldatot használjon. Az öblítő oldatot mindig teljesen használja el, ha mégis marad, azt öntse ki. A maradékot soha ne használja fel újra! Ha az eszközön elzárta a csapot, egy kissé akkor is csöpöghet, így folyadékok tartós tárolására nem alkalmas. A Nasipur Orröblítőt csak orröblítésre használja. Orröblítéshez csak a Nasipur Orröblítő Sót használja. Más anyagok felhasználása az orrnyálkahártya sérüléséhez vezethet. Kérjük, ügyeljen az eszköz higiénikus használatára. Ne használja más orröblítőjét! A Nasipur Orröblítőt a gyermekektől elzárva tartandó, különös tekintettel a kisméretű alkatrészekre! Tíz éves fiatalabb gyermekek esetén a készülék használatáról kérje kezelőorvosa tanácsát! Kérdés esetén konzultáljon a kezelőorvosával!

Az induló készlet tartalma:

  • 1 db Nasipur orröblítő eszköz
  • 30 adag orröblítő só
  • 1 illesztő fej
  • 1 db betegtájékoztató

Forgalmazói weboldal

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.