Termék információk
Készítsd el a hagyományos pudingpor paleo alternatíváját! Krémes, lágy vanília íz, aroma-, színezék-, és adalékanyag hozzáadása nélkül!
Összetevők: tápióka keményítő, madagaszkári bourbon vanília, kurkuma
Hozzávalók: 1 tasak PaleoLét pudingpor, 6 ek eritrit vagy 5 ek nyírfacukor, 500 ml zsíros növényi tej (kókusz, mandula stb.)
Elkészítés: A pudingport az eritrittel, kevés hideg tejjel csomómentesre elkeverjük. A maradék tejet is hozzáadva állandó keverés mellett felforraljuk. A kész pudingot hideg vízzel kiöblített formákba töltjük, és hűvös helyre tesszük.
Tipp: A PaleoLét csodacsokis muffin lisztkeverékből készült masszát süsd ki egy 21×25 cm-es sütőformában, majd készíts rá vanília pudingkrémet. Halmozz a tetejére gyümölcsszeleteket.
Hozzávetőleges tápanyagtartalom 100 g-ra vonatkozóan |
|
kcal | 351 |
kJ | 1491 |
Zsír | 0 g |
– ebből telített zsír | 0 g |
Szénhidrát | 86,7 g |
– ebből cukor | 0 g |
Fehérje | 1 g |
Élelmi rost | 0 g |
Keményítő | 86,7 g |
Nátrium | 0,7 g |