A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

WET-STOP3 cseppcsengő pisistop

24.700 Ft

Termék információk

 

Potty Wetstop3 ágybavizelés riasztó - reflex tanító készülék  

  •  Ha gyermeke elmúlt 5, de éjszaka még bepisil

  •  Nincs szervi baja, egyéb tünete

  •  MEGOLDÁS gyorsan, egyszerűen, GYÓGYSZERMENTESEN!

  •  Pár hét és mindenki nyugodtan aludhat

Magyarországon kb. 90.000 gyermek küzd az éjszakai alvás közbeni bepisiléssel (enuresis) a  6-18 éves korosztályban. A legfontosabb ok, amiért ezzel szülőként is foglalkozni kell, hogy ne alakuljon ki a gyerekben frusztráció, kétségbeesés, ne érezze magát egyedül a problémájával. A WET-STOP3 cseppcsengő (pisi stop) kiváló eszköz az enuresis kezelésére, ha a háttérben lelki vagy pszichés okok állnak. Ebben az esetben NINCS SZÜKSÉG GYÓGYSZERRE!!! Egy egyszerű reflex nem fejlődött ki, ami a Potty Wet-Stop3 készülék segítségével gyorsan, pár hét alatt megoldható!

Az éjszakai bepisilés megszűntetésére, amennyiben más tünetek nem jelentkeznek mellette, jelenleg egyetlen hatékony módszer létezik, az ún. alarm-terápia, ami magyarul riasztás terápiát jelent. Mivel az első pisi cseppre felébred a gyermek, rögzül benne az az érzet, hogy a vizeletet tartania kell.

A készülék használatának köszönhetően a gyermekben pár hét alatt kifejlődik az a reflex, hogy vizelési ingernél fel kell ébrednie (pavlovi reflex). Ezt követően aztán elmaradnak az éjszakai bepisilések, a gyermek, így az egész család nyugodtan alhat, az éjszakák szárazak maradnak.
A WET-STOP pisi-stop készülékekből a világon több millió db kelt el, mely hűen tükrözi a módszer hatékonyságát.

A készülék egy riasztó egységből és egy érzékelő szenzorból áll. A mágneses rögzítő füllel a riasztó modul kényelmesen rögzíthető a pizsamán vagy pólón. A szenzor a pizsama alsó részére vagy az alsóneműre csíptetendő kívülről. A riasztás hanggal ÉS/VAGY rezgéssel jelez, mely a gyermeket már az első pár csepp nedvességnél felébreszti. A riasztás 5 különböző hanggal szólal meg riasztásonként, hogy a gyermek ne szokhasson hozzá a hanghoz.

Termékjellemzők:
- Mágneses kivitel a ruhára rögzítéshez
- Hang ÉS/VAGY vibrációs riasztás
- Cserélhető, felcsatolható vizeletszenzor
- 5 különböző váltakozó dallam
- Elem (nem tartozék): 2 db vékony AA ceruzaelem

Fontos! A készüléket tartós elemmel használja, a tölthető elem nem ad le megfelelő feszültséget.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.