A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

SHEDO

SHEDO
Bio natúrkozmetikumok

Gyógyszerészeti egyetemi tanulmányaim során megismerkedhettem számos természetes és szintetikus vegyület kémiájával, tulajdonságaival, hatásaival. Figyelmem hamar a természetes anyagok felé irányult. A gyógynövények, növényi olajok és illóolajok ragadtak magukkal. Aromaterápiás tanulmányaim során elmélyülten foglalkozhattam kedvenc olajaimmal. Ezen tudásanyag birtokában már elérhetőnek bizonyult saját natúrkozmetikumaim létrehozása, mellyel egy régi álmom vált valóra. Anyaként, keresztanyaként, barátnőként a mindennapos babaápolásban is szereztem tapasztalatot. Így született meg a SHEDO Manó babaápolási termékcsalád.
Kiemelkedően fontosnak találom a felhasznált alapanyagok minőségét, ezért prémium minőségű, BIO minősítésű növényi kivonatokat, növényi olajokat használok a termékek elkészítéséhez. Az ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó alapanyagok előnye a konvencionális termesztésből származókhoz képest, hogy nem tartalmaznak olyan vegyszer maradványokat, amelyek megterhelhetik a bőrünket, szervezetünket. Ennek kiemelkedő jelentősége van a babaápolásban. Fontos, hogy a vékony, érzékeny, finom bababőr tiszta, megbízható forrásból származó anyagokkal érintkezzen.
Prémium minőségű, 100% tisztaságú, BIO és Demeter minősítésű illóolajokat használok.
A Körömvirág balzsam kivételével-mely BIO méhviaszt tartalmaz- minden termék vegán.
A termékek frissen, kézzel készülnek, laboratóriumi körülmények között.
Csomagolóanyagként korszerű, airless technológiával működő flakonokat választottam a termékek túlnyomó részénél, mert ilyen formában biztonságosan tárolhatók a kozmetikumok. A kupak egy légmentesen záródó szeleppel van ellátva, így nem érintkezik levegővel, szennyező anyagokkal, ezáltal megőrzi frissességét.

Nem használok mesterséges szín-és illatanyagot, mesterséges tartósítószert, parabéneket,SLS-t, kőolajszármazékokat.
További termékek és termékcsaládok létrehozásán dolgozom és bízom benne, hogy hamarosan ezeket is bemutathatom.
A kreatív munkákban férjem és barátaim vannak segítségemre.

Célunk, hogy minél több ember figyelmét felhívjuk a természetes, bio, natúrkozmetikumokkal történő bőrápolás fontosságára.

Rendezés: