A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

Bio Berta

Jó egészséget, sok–sok örömélményt kívánva
engedje meg rövid bemutatkozásunkat.

Álmodozni öröm, álomhoz hűségesnek lenni klasszikus, álmot megvalósítani kivételes, s gyönyörű történet! A mi álmunk a „Terülj, terülj bio asztalkák!” megvalósulása, kiteljesülése az Ön segítségével, és a remélhetőleg mind több magyar asztalt terítő honfitársunkkal együtt szövődhet.

Ajánlom a bio ételeket-, reformtáplálkozást kedvelőknek, vegetáriánusoknak, diétázóknak és azoknak, akik az egészséges táplálkozás mellett a finom ízekhez is ragaszkodnak. Személyesen garantálom termékeim minőségét, amelyeket a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft., Bio Suisse és NOP folyamatosan ellenőriz. A tanúsítványokat - a lap alján - a logokra kattintva tekintheti meg. Töltse le ajánlónkat és terméklistánkat!

Hiszem, hogy felpörgetett életvitelünk, a gyorséttermek és a fél – készételek béklyója ellenére marad annyi szabad lelkület, mellyel önmagunk, családunk és településünk kedvelt ízeit, hagyományait ápolhatjuk, átmenthetjük. Öntől csak azt kérem, hogy gyermekei, unokái és mindannyiunk szomszédjai körében tartsa életben a család és környezete mesés ízeit. (Dr. Berta Zoltán)

Rendezés: