A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

Felvarrom

A Felvarromnál történelmet, történeteket találsz. Minden övön, neszeszeren vagy pénztárcán karcolások, foltok, vagy akár kopások vannak. Volt életük, láttak mosolyokat, könnyeket, törött csontokat és mosolygós, laza korzózást a parton. 

Ezrt imádunk velük dolgozni, egy kicsike múltat új lehetőséggé, új élménnyé formálunk.

A Felvarrom 2008 közepén alakult, Lakatos Márton, Szabó Péter és Szabó László együttműködéséből. Az évek alatt a tulajdonviszonyok változtak, jelenleg Szabó László a márka tulajdonosa. 

Folyamatosan növekszünk, jelenleg 5 kolega dolgozik így vagy úgy azon, hogy az elhasznált kerékpáralkatrészeket gyönyörű és használható termékekké alakítsa, mindezt Budapesten. Gyűjtjük a további használatra nem alkalmas bicikli alkatrészeket, kézzel tisztítjuk, szortírozzuk és új formára alakítjuk őket. 

A termékek gyártása során igyekszünk tekintettel lenni a környezetünkre, lebomló és könyezetre nem ártalmas anyagokat használni. Az általunk fel nem használt illetve nem használható kerékpáralkatrészeket a megfelelő újrahasznosító telephelyre visszük.

Termékeink megvásárlásával csökkented a környezetünk hulladékterhelését.

Rendezés: