A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...
Menü

GalaktivBio Kullancsriasztó Spray, 100ml

Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
2.074 Ft

Termék információk

GalaktivBio kullancsriasztó spray

Kullancsriasztó szer, mely kizárólag természetes anyagokból készült. A kullancsot az illóolajok kombinációjának köszönhetően tartja távol. Nedvesség hatására nem veszít hatékonyságából. A szokásos csípés elleni védekezés mellett ideális strandoláshoz, kiránduláshoz, sportoláshoz, horgászáshoz stb.

Kizárólag természetes hatóanyagok:
A rovarcsípés elleni hagyományos védekezés mindeddig azt jelentette, hogy bőrünkön mérgező, irritáló anyagokat kellett elviselnünk. A GalaktivBio termékek fő hatóanyaga a p-Mentha-3, 8-diol (eukaliptuszolaj) és más illóolajok mint a kókusz-, és citromolaj. Illat-, és tartósítóanyagai is kizárólag természetes eredetűek. Semmiféle mérgező hatása nincs felnőttekre, gyermekekre vagy akár állatokra. Kisgyermekek bőrén is alkalmazható. A kellemes illatú növényi olajok alkalmazása révén bőrápoló hatással is bír, ugyanakkor nem hagy olajos foltot a ruházaton.

Igazolt hatás:
Biztonságos védelem 4-5 órán keresztül.
A szerek a kezelt bőrterületen speciális ´aurát´ képeznek, amely a csípésben érdekelt rovarok szenzorai számára azt felismerhetetlenné teszi. Nagy fontosságot tulajdonítottunk annak, hogy a GalaktivBio a mérgező anyagoktól való mentesség mellett kellően hatékony és bőrbarát is legyen. A vizsgálatok során a bőrbarát funkció 'nagyon jó', míg a rovarriasztás hatékonysága 'kiváló' minősítést kapott (Swiss Tropical Institute, Basel).

Használati tudnivalók:
A termék használható terhesség alatt és szoptatási időszakban is.
Arcon való alkalmazásnál csak a szembe, szájba kerülést kell elkerülni.
A használatnak nincs különösebb korlátja, a szert a bőr jól tolerálja, mellékhatás nem mutatható ki.
Őrizkedjünk mindenesetre a gyulladt, berepedt bőrfelületen való alkalmazástól.
Illóolajokra érzékenyek ne használják, gyermekek a flakonhoz ne férjenek hozzá.

Kiszerelés: 100ml, pumpás

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Fogyasztó Barát
Facebook
Gyártók
Csomagkeresés

Csomagkeresés
Csomag kereséséhez Express One  kattintson ide, Pick Pack kattintson ide, FOXPOST kattintson ide majd írja be az üzenetben kapott csomagszámot.