A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

GalaktivBio Szúnyogriasztó Spray, 100ml

1.803 Ft

Termék információk

GalaktívBio szúnyogriasztó spray

Vadonatúj rovarriasztó szer, amely kizárólag természetes anyagok felhasználásával készült. Hatásos a csípő és vérszívó rovarok ellen.

Különleges előny - teljeskörű alkalmazhatóság:
Víz-, és izzadtságálló termék, nedvesség hatására nem veszít hatékonyságából. Ezáltal nem csak a szokásos csípés elleni védekezéskor használható, de ideális strandoláshoz, kiránduláshoz, sportoláshoz, horgászáshoz és minden más szabadidős elfoglaltsághoz.

Kizárólag természetes hatóanyagok:
A rovarcsípés elleni hagyományos védekezés mindeddig azt jelentette, hogy bőrünkön mérgező, irritáló anyagokat kellett elviselnünk. A GalaktivBio termékek fő hatóanyaga a p-Mentha-3, 8-diol (eukaliptuszolaj) és más illóolajok mint a kókusz-, és citromolaj. Illat-, és tartósítóanyagai is kizárólag természetes eredetűek. Semmiféle mérgező hatása nincs felnőttekre, gyermekekre vagy akár állatokra. Kisgyermekek bőrén is alkalmazható. A kellemes illatú növényi olajok alkalmazása révén bőrápoló hatással is bír, ugyanakkor nem hagy olajos foltot a ruházaton.

Igazolt hatás:
Biztonságos védelem 4-5 órán keresztül.
A kezelt bőrterületen speciális ´aurát´ képez, amely a csípésben érdekelt rovarok szenzorai számára azt felismerhetetlenné teszi. Nagy fontosságot tulajdonítottunk annak, hogy a GalaktivBio a mérgező anyagoktól való mentesség mellett kellően hatékony és bőrbarát is legyen. A vizsgálatok során a bőrbarát funkció 'nagyon jó', míg a rovarriasztás hatékonysága 'kiváló' minősítést kapott (Swiss Tropical Institute, Basel).

Használati tudnivalók:
A termék használható terhesség alatt és szoptatási időszakban is.
Arcon való alkalmazásnál csak a szembe, szájba kerülést kell elkerülni.
A használatnak nincs különösebb korlátja, a szert a bőr jól tolerálja, mellékhatás nem mutatható ki.
Őrizkedjünk mindenesetre a gyulladt, berepedt bőrfelületen való alkalmazástól.
Illóolajokra érzékenyek ne használják, gyermekek a flakonhoz ne férjenek hozzá.

Kiszerelés: 100ml, pumpás

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.