Termék információk
4,5x6 cm-es, fém, rugós keksz kiszúró, nagyszerű eszköz a házi keksz készítéshez.
Rozmaringos zabpelyhes keksz (sós kréker)
Hozzávalók: 150 g apró (finomra tört) zabpehely, 100 g finomliszt, 30 g szezámmag,1 ek (púposan) apróra vágott rozmaring, 1 mk tengerisó, 1 mk frissen őrölt bors, 1 tk szárított élesztő, 100 g víz, 50 g olívaolaj
Az összes száraz hozzávalót keverd össze, öntsd hozzá a vizet és az olajat.(A vizet érdemes a vége felé lassabban adagolni, hátha kevesebb is elég, illetve lehet, még kell hozzá kevéske, a cél hogy összeálljon a tészta.) Ha összeállt, hagyd pihenni 1 órát, majd nyújtsd ki vékonyra, szaggasd ki. Előmelegített sütőben 170 fokon süsd 15 percig. A sütőben hagyd kihűlni, nyitott ajtónál.
Vásárlói vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.