A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információ...

KrémNatur

A KrémNatur márkát ketten álmodták meg sok éve. Ez az álom jódarabig csak egy álom maradt. Dédelgetett, féltve őrzött és meg nem született álom.

Aztán egy szép tavaszi napon eljött az idő, hogy belevágjanak és megcsinálják a saját kozmetikai márkájukat. Úgy, ahogy Ők szeretnék. Olyan természetes és megbízható alapanyagokból, amiket szívesen használnának magukon, gyermekeiken és bátran ajánlanak barátaiknak, szeretteiknek is.

Natúrkozmetikum vagyunk!

Termékeinkben nincsenek mesterséges illatanyagok, színezékek. Nálunk nem találsz parabéneket, SLS-t, SLES-t és semmilyen kőolajszármazékot.

Csak natúrkozmetikumokban elfogadott tartósítószert használunk!

Pálmaolaj? Az nincs!

A mi termékeinkben ezzel az összetevővel biztosan nem találkozol. A kozmetikumok és élelmiszerek egyik gyakori összetevője a pálmaolaj vagy a belőle készült szintetikus anyagok. Sajnos népszerű alapanyag, termesztése az esőerdők pusztulásával jár. Nagyon oda kell figyelni, ha ki akarod szűrni. 

Figyelünk a környezetünkre!

Mi óvjuk a természetet, hisz a Földet a Mi gyermekeink örökölik majd. Termékeink állatkísérletektől mentesek, környezetbarát módon készülnek.

Állati összetevőktől mentesek vagyunk!

Termékeinkben semmilyen állati eredetű összetevőt sem találsz! Kizárólag növényi eredetű komponenseket használunk!

Manufaktúra vagyunk.

Kicsik, rugalmasak, fontos számunkra a minőség.

Rendezés: